Αλεξανδρής: "Να βελτιωθούμε". Πρίφτης: "Παλέψαμε με καλή νοοτροπία"

O Πανιώνιος διπλασίασε τις νίκες του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής εξήγησε πως περιμένει καλύτερο πρόσωπο από την ομάδα του, ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης επεσήμανε ότι δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του.

Αλεξανδρής: "Να βελτιωθούμε". Πρίφτης: "Παλέψαμε με καλή νοοτροπία"
INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή: "Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Βρεθήκαμε γρήγορα μπροστά με 14 πόντους παίζοντας καταπληκτικά σε άμυνα και επίθεση. Ίσως μας βοήθησε και το μαν του μαν που επέλεξε ο αντίπαλος. Δυστυχώς όμως χαλαρώσαμε και μέσα σε μικρό διάστημα χάσαμε τη μεγάλη διαφορά που είχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κολλήσαμε στη ζώνη μπορώ να πω ανεπίτρεπτα. Βρισκόμαστε λίγο διάστημα όλοι μαζί και δεν είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πολύ απέναντι σε τέτοιες άμυνες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Εκεί όμως η ομάδα έδειξε ωριμότητα. Κάναμε τα αυτονόητα γυρίζοντας καλά την μπάλα, ενώ βάλαμε και τα ελεύθερα σουτ που βρήκαμε. Έτσι καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά που την κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Κερδίσαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο και έτσι η νίκη μας είναι σπουδαία. Λόγω προγράμματος έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε εξετάσεις στους παίκτες για να δούμε που βρισκόμαστε και να βελτιωθούμε ώστε να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ ειδικά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα".

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη: "Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη. Μετά τα προβλήματα που είχε στην αρχή είναι προφανές πως έχει μια πλήρης ομάδα με καλό ρόστερ. Σιγά-σιγά βρίσκει τον δρόμο του. Εμείς ξεκινήσαμε άσχημα στην επίθεση, αλλά καταφέραμε στη συνέχεια να βελτιωθούμε. Με τη ζώνη βάλαμε προβληματισμό στον Πανιώνιο κυρίως σε ότι αφορά την οργάνωση του παιχνιδιού. Κάποια μακρινά σουτ που δεν βάλαμε και μια δύο κακές αποφάσεις στην επίθεση έδωσαν στον Πανιώνιο τη διαφορά σε κρίσιμο σημείο του αγώνα με αποτέλεσμα μετά μα κυνηγάμε στο σκορ. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Παλέψαμε με καλή νοοτροπία. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Καλή συνέχεια στον κόουτς και τον Πανιώνιο".

24MEDIA NETWORK