ΜΠΑΣΚΕΤ

Αλεξανδρής: “Βοήθησε και η Παναγιά η Τσαμπίκα”

Η νίκη του Κολοσσού επί του Αιγάλεω δεν είχε ως μόνους πρωταγωνιστές τους παίκτες της ροδίτικης ομάδας. Όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Αλεξανδρής "Έβαλε το χέρι της και η Παναγιά η Τσαμπίκα", δίνοντας ένα άλλο τόνο στα λεγόμενα των δύο τεχνικών.

Αλεξανδρής: “Βοήθησε και η Παναγιά η Τσαμπίκα”
Η νίκη του Κολοσσού επί του Αιγάλεω δεν είχε ως μόνους πρωταγωνιστές
τους παίκτες της ροδίτικης ομάδας. Όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Αλεξανδρής “Έβαλε το χέρι της και η Παναγιά η Τσαμπίκα”, δίνοντας ένα άλλο τόνο στα λεγόμενα των δύο τεχνικών.

Βαγγέλης Αλεξανδρής: “Ηταν ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι, αλλά στο τέλος καταφέραμε να γυρίσουμε τη σε βάρος μας κατάσταση. Εχουμε προβάδισμα πλέον στα προγνωστικά για την παραμονή, αλλά δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε ακόμα. Το Αιγάλεω άξιζε να μπει στα πλέι οφ.
(Για το τρίποντο του Τέιλορ από τα εννέα μέτρα): Ηταν ένα απ’ αυτά τα σουτ που τα κυνηγάει ο Τέιλορ. Ηταν κρίσιμο, αλλά και τυχερό. Εβαλε και το χεράκι της η Παναγία η Τσαμπίκα για να μπει”

Πάνος Παναγιωταράκος: ” Κερδίσαμε τον πρώτο από τους τρεις τελικούς που είχαμε μπροστά μας. Ημασταν αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας ευατό. Πήραμε διαφορά στην αρχή, αλλά τη χάσαμε και όλα κρίθηκαν στο τέλος. Μας ευνόησε η ήττα του ΑΓΟΡ, αλλά ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Το Αιγάλεω έπαιξε για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και αξίζει συγχαρητήρια”.

Θανάσης Σκουρτόπουλος: “Δεν είχαμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το παιχνίδι, απλά προσπαθούμε να κερδίσουμε μια θέση στα πλέι οφ. Ισως να μην τα καταφέρουμε κι αυτό είναι μεγάλη αδικία. Για την προσπάθεια που κάναμε ως τώρα. Εχουμε πολλά προβλήματα, όμως έχουμε και αξιοπρέπεια. Η προσπάθεια των παιδιών είναι σημαντική μέχρι σήμερα. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό, αξίζει να μείνει στην κατηγορία με βάση την πορεία του σε όλο το πρωτάθλημα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK