Αλί Τραορέ: “Θα είναι ένα… βρώμικο ματς”
Βάφεται στα χρώματα του πολέμου και ετοιμάζεται για μια μάχη μέχρι τελικής πτώσεως ο Αλί Τραορέ, ο οποίος ξέρει τι εστί Ελλάδα και πόσο απαιτητικό θα είναι το ματς της Πέμπτης για την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.
” Σας προειδοποιώ“, είπε με στόμφο στους Γάλλους δημοσιογράφους και εξηγήθηκε: ” Θα είναι ένα βρώμικο παιχνίδι. Ξεχάστε τις θεατρικές φάσεις, μην περιμένετε όμορφα άλει ουπς. Θα είναι ένα παιχνίδι λαθών, περισσότερο αποκρουστικό“.
Σύμφωνα μάλιστα με τον Τραορέ τα πάντα θα κριθούν στη δύναμη, σωματική και πνευματική. ” Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Να τρέξουμε όταν αυτοί θα προσπαθήσουν να ρίξουν το ρυθμό. Θα είναι σκληρό, ωμό, αλλά είμαστε μια ομάδα που έχει τη δυνατότητα να παίξει δυνατά. Το κάναμε άλλωστε με τη Λιθουανία“.