Άλλον Γκάρετ είχε στην Κηφισιά, άλλον φέρνει στον ΠΑΟΚ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου επέλεξε έναν σέντερ που ξέρει τι μπορεί να του δώσει. Μόνο που από το 2014, όταν και τον... είχε διώξει, πέρασαν 4,5 χρόνια!

Άλλον Γκάρετ είχε στην Κηφισιά, άλλον φέρνει στον ΠΑΟΚ
Ντάριους Γκάρετ EUROKINISSI

Ο Ντάριους Γκάρετ έκλεισε στον ΠΑΟΚ προκειμένου να ενισχύσει τη φροντ λάιν του ρόστερ. 5άρι με ύψος 2μ06, τον γνωρίζει καλά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου από την κοινή παρουσία τους στην Κηφισιά τη σεζόν 2013-14.

Τότε ήταν ένας 23χρονος με μόλις μια χρονιά στην Ευρώπη που διακρινόταν για τα πλούσια αθλητικά προσόντα του και την επάρκειά του στην άμυνα. Μάλιστα είχε αποχωρήσει πρόωρα, διότι -όπως κυκλοφορήσει τότε, είχε παραβιάσει τον εσωτερικό κανονισμό.

Πλέον ο Γκάρετ, στα 28+, είναι πολύ πιο ώριμος και ολοκληρωμένος. Πέρασε από την Τουρκία, την Πολωνία, τον Λίβανο, τη Βενεζουέλα, την Ουρουγουάη, τη Βουλγαρία και βελτιώθηκε αγωνιστικά. Διατηρώντας την έφεσή του στο αμυντικό κομμάτι, όντας εξαιρετικός ριμπάουντερ και μπλοκέρ, προόδευσε επιθετικά, προσθέτοντας ποικιλία στο παιχνίδι του.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ ήθελε έναν ψηλό - προστάτη της ρακέτας του και τον βρήκε στο πρόσωπο του Γκάρετ. Τώρα βέβαια θα πρέπει να "κοπεί" ένας... Ουάσινγκτον είτε να περισσεύει στο εγχώριο ρόστερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK