Άλωσαν το Χιούστον οι Σπερς

Το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση πήραν οι Σαν Αντόνιο Σπερς που επικράτησαν με 103-92 των Χιούστον Ρόκετς και έκαναν το 2-1. Προελαύνουν οι Καβαλίερς οι οποίοι νίκησαν για τρίτη φορά το Τορόντο.

Houston Rockets' James Harden defends as San Antonio Spurs forward Kawhi Leonard (2) positions for a shot during Game 2 in a second-round NBA basketball playoff series, Wednesday, May 3, 2017, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay)
Houston Rockets' James Harden defends as San Antonio Spurs forward Kawhi Leonard (2) positions for a shot during Game 2 in a second-round NBA basketball playoff series, Wednesday, May 3, 2017, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay) AP

Ακόμη και χωρίς τον Τόνι Πάρκερ που τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και θα χάσει τα υπόλοιπα πλέι οφ, οι Σαν Αντόνιο Σπερς κατάφεραν να κάνουν το 2-1 στη σειρά κόντρα στους Ρόκετς, επικρατώντας μέσα στο Χιούστον με 103-92.

Ο Κάουι Λέοναρντ με 26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των Σπερς, με τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ να ακολουθεί με 26 πόντους. Για τους Ρόκετς ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 43 πόντους και 5 ασίστ, ο Τρέβορ Αρίσα 17 πόντους (αλλά μόλις 2 στο δεύτερο ημίχρονο) και ο Κλιντ Καπέλα 12 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς καθάρισαν για τρίτη φορά τους Τορόντο Ράπτορς (115-94) και θέλουν ακόμη μια νίκη για την πρόκριση.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς με 35 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των Καβαλίερς για ακόμα μία φορά, με τους Kέβιν Λαβ και Κάιρι Ίρβινγκ να προσφέρουν από 16 πόντους. Από την άλλη για τους Ράπτορς ξεχώρισε ο Ντεμάρ Ντεροζάν είχε 37 πόντους,

News 24/7

24MEDIA NETWORK