Αλβέρτης: "Δεν έχω ξαναδεί τέτοια εικόνα"

Απορημένος από τα εκατοντάδες κενά καθίσματα έμεινε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος χαρακτήρισε "κλασικό πρώτο παιχνίδι τελικών" τη μονομαχία με τον Ολυμπιακό.

Αλβέρτης: "Δεν έχω ξαναδεί τέτοια εικόνα"

"Ήταν ένα κλασικό πρώτο παιχνίδι τελικών, με μεγάλη πίεση και για τις δύο ομάδες. Όταν ξεκινάς με μεγάλη διαφορά, το σκορ κάποια στιγμή θα κλείσει και πρέπει να είσαι έτοιμος να αντεπεξέλθεις ψυχολογικά. Ξεφύγαμε δύο φορές στο σκορ, αλλά ο Ολυμπιακός μάς έπιασε και προηγήθηκε σε πολύ κρίσιμο σημείο.

Τελικά μπορέσαμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού, το θέμα είναι να μαθαίνεις από αυτά. Οι τεχνικές αναλύσεις ανήκουν στο παρελθόν. Η σειρά συνεχίζεται τη Δευτέρα στο ΣΕΦ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού", είπε αρχικά ο τεχνικός του "τριφυλλιού".

Αναφερόμενος στα πολλά χαμένα σουτ τόνισε: "Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε, γιατί είχαμε πολλά ελεύθερα χαμένα σουτ. Όπως και να περιορίσουμε τα λάθη μας".

Για την έλλειψη του κόσμου, τέλος, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είπε: "Δεν έχω ξαναδεί τέτοια εικόνα και δεν ξέρω γιατί σε ένα τέτοιο ντέρμπι δεν υπήρχε ο αναμενόμενος κόσμος. Η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο, εμείς θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε τον τίτλο. Εμείς ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και συνεχίζουμε".

Ο Τζέιμς Γκιστ, από την πλευρά του, είπε: "Κάναμε πολλά λάθη, ευτυχώς όμως πήραμε τη νίκη. Ήμασταν καλοί στα ριμπάουντ και στην άμυνα. Δεν ήμασταν καλοί επιθετικά όμως. Η πρώτη νίκη είναι τα πάντα, θέτει τον ρυθμό της σειράς. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός, είναι 40 λεπτά συγκέντρωσης και αναζήτησης της νίκης. Πρέπει να βρούμε λύσεις για να κερδίσουμε για πρώτη φορά φέτος στην έδρα τους. Τώρα κοιτάζουμε το ματς της Δευτέρας''.

News 24/7

24MEDIA NETWORK