Αλβέρτης: "Μας έκανε καλό ο ΠΑΟΚ". Μαρκόπουλος: "Δεν παίξαμε όπως ξέρουμε"

Μετά την πρόκριση στους τελικούς ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε για τη χρησιμότητα των αγώνων με τον ΠΑΟΚ. Καλύτερη εμφάνιση από τους παίκτες του περίμενε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Αλβέρτης: "Μας έκανε καλό ο ΠΑΟΚ". Μαρκόπουλος: "Δεν παίξαμε όπως ξέρουμε"

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού δήλωσε: " Τελείωσε μια δύσκολη σειρά αγώνων. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά και διαβασμένα. Για εμάς ήταν καλό που βρήκαμε σκληρή αντίσταση απέναντι στον ΠΑΟΚ και θέλουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Θα ανέβουν οι αισθήσεις μας στα ματς που έρχονται απέναντι στον Ολυμπιακό και ελπίζουμε να κάνουμε αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο, δηλαδή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Ο προπονητής του "Δικεφάλου" σχολίασε: " Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο οργανωμένος σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και έπαιξε επαγγελματικό μπάσκετ για να πάρει την νίκη. Κυνηγούσε την κάθε φάση και μας δυσκόλεψε πολύ. Μετά το πρώτο ημίχρονο στο τελευταίο λεπτό δεχτήκαμε δύο τρίποντα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά και κάναμε γρήγορες επιθέσεις, κάτι που δεν συμβαδίζει με τον τρόπο παιχνιδιού μας. Είχαμε κακή αντιμετώπιση στο λόου ποστ, πηγαίναμε σε λάθος στιγμές σε διαφορετικό χώρο και έτσι ο Παναθηναϊκός πήγαινε εύκολα σε σουτ τριών πόντων. Πρέπει να ετοιμαστούμε για τα επόμενα ματς με τον Πανιώνιο. Μπράβο στα παδιά για την προσπάθεια που έκαναν απέναντι στον Παναθηναϊκό, ευχαριστώ στον κόσμο και ελπίζω να μας βοηθήσει και στα ματς με τον Πανιώνιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK