Αλβέρτης: "Να τελειώσουμε την σειρά στην Πάτρα". Βετούλας: "Μεγαλύτερη συμμετοχή από τους Αμερικανούς"

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι θέλει να τελειώσει την σειρά στον επόμενο αγώνα στην Πάτρα.

Αλβέρτης: "Να τελειώσουμε την σειρά στην Πάτρα". Βετούλας: "Μεγαλύτερη συμμετοχή από τους Αμερικανούς"

"Ήταν βασικό για εμάς ότι μπορέσαμε και μοιράσαμε τον χρόνο σε όλα τα παιδιά. Υπήρξαν στιγμές που παίξαμε πολύ ωραίο μπάσκετ" είπε αρχικά ο τεχνικός του "τριφυλλιού".

Στη συνέχεια ο "Φράγκι" τόνισε: "Είχαμε 25 ασίστ που μαρτυράνε την πολύ καλή επιθετική μας λειτουργία. Αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς. Τώρα πάμε στην Πάτρα για να τελειώσουμε την σειρά και να συνεχίσουμε την δουλειά μας για τους τελικούς".

O Νίκος Βετούλας, από την πλευρά του, είπε: "Ο Παναθηναϊκός από το πρώτο δεκάλεπτο πήρε την διαφορά. Εμείς δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν λίγο περισσότερο ανταγωνιστικοί. Στα επόμενα δεκάλεπτα και οι δύο ομάδες έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες.

Ήταν ένα εύκολο ματς για τον Παναθηναϊκό. Εμείς αυτό που θέλουμε τώρα είναι να παίξουμε καλύτερα στην Πάτρα που μπορεί να είναι και το τελευταίο μας παιχνίδι. Θέλω να δω μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι μας από τους Αμερικάνους, μιας και η ομάδα είναι βασισμένη πάνω τους και λείπει και ο Αργυρόπουλος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK