Αλβέρτης: "Οφείλουμε ν' αντιδράσουμε"

Απογοητευμένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, περιμένει από τους παίκτες του ναδείξουν πόσο δυνατοί είναι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Αλβέρτης: "Οφείλουμε ν' αντιδράσουμε"

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" δήλωσε: " Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλύτερα για 30 λεπτά. Εμείς μπήκαμε πολύ αργά στο παιχνίδι. Στο τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε όπως έπρεπε, αλλά δεν έφτανε. Πρέπει σε τέτοια ματς να είσαι ψυχολογικά έτοιμος πριν από το τζάμπολ.

Εμείς πρέπει να πάμε να παλέψουμε στο ΣΕΦ για να γυρίσουμε εδώ τη σειρά των παιχνιδιών. Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια για να τα καταφέρουμε. Επιθετικά μπορούμε να παίξουμε λίγο καλύτερα. Πρέπει να παίξουμε πιο απελευθερωμένα και να έχουμε καλύτερα ποσοστά.

Περιμένω απ' όλους κάτι παραπάνω και ειδικά από παιδιά που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν περισσότερα. Ο καθένας παίρνει το χρόνο του βάσει απόδοσης.

Δεν είναι θέμα πίεσης. Τόσα χρόνια με αυτή την πίεση ζούμε και πρέπει να μάθεις να ζεις και να αντεπεξέρχεσαι σε αυτές τις συνθήκες

Είναι θέμα δουλειάς του μυαλού και αυτοσυγκέντρωσης. Οφείλεις να αντιδράσεις και να πας να παίξεις όσο πιο έτοιμος γίνεται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK