Αλβέρτης: "Ωρα να ανεβάσουμε στροφές". Βετούλας: "Επιτυχία η 8η θέση"

O Φραγκίσκος Αλβέρτης έριξε το σύνθημα για να ανεβάσει ο Παναθηναϊκος το επίπεδο του παιχνιδιού του στην επόμενη φάση των πλέι οφ.

Αλβέρτης: "Ωρα να ανεβάσουμε στροφές". Βετούλας: "Επιτυχία η 8η θέση"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε: "Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία. Τελείωσε ο πρώτος κύκλος αγώνων των πλει οφ και ξεκινάει η αγωνιστική δραστηριότητα με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μια περίοδος που δώσαμε χρόνο σε όλα τα παιδιά και δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα για την συνέχεια. Για μας τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα και τώρα πρέπει να ανεβάσουμε στροφές και να είμαστε όσο καλύτερα γίνεται μέσα στο γήπεδο".

Ο Νίκος Βετούλας είπε: "Θεωρώ ότι στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν πιο μαχητικοί, προσπάθησαν όλα τα παιδιά ξέροντας πως ίσως ήταν το τελευταίο παιχνίδι για να δώσουν κάτι. Τα κατάφεραν, και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εκπροσώπους Τύπου, την διοίκηση για την φετινή χρονιά. Θεωρώ πως ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με προβλήματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, που μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι και σαν ομάδα και σαν πρόσωπα. Το είπα και στα παιδιά μέσα, απ΄αυτή την σεζόν θεωρώ πως βγήκαμε δυνατότεροι.

Διατηρήσαμε τα κεκτημένα και με τα προβλήματα που ανέφερα ζώντας το από μέσα θεωρώ πως είναι επιτυχημένη η χρονιά. Μόνο και μόνο ότι διατηρήσαμε την 8η θέση για 2η συνεχόμενη χρονιά με τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε, τις αλλαγές παικτών, τον θάνατο του προέδρου Α. Μολφέτα υπήρξαν δυσκολίες, η ομάδα βρήκε ισορροπία, η ομάδα έκανε 5 εκτός έδρας νίκες στα 7 ματς 2ου γύρου, που σπάνια το πετυχαίνει και έδειξε τι μπορεί να κάνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK