Αλβέρτης: "Προσπαθήσαμε πιο πολύ στο δεύτερο". Κουταλιανός: "Δεν έχω παράπονο"

Φραγκίσκος Αλβέρτης και Μιχάλης Κουταλιανός μίλησαν μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και του Κολοσσού, συμφωνώντας ότι όλα κρίθηκαν στην τρίτη περίοδο.

Αλβέρτης: "Προσπαθήσαμε πιο πολύ στο δεύτερο". Κουταλιανός: "Δεν έχω παράπονο"

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" τόνισε: '' Ήταν εμφανές ότι στο πρώτο μέρος δεν δούλευε η άμυνα μας. Δεν προσπαθήσαμε αρκετά και αυτό είχε συνέπεια να είμαστε κοντά στο σκορ. Βελτιωθήκαμε όμως διατηρώντας την επίθεση στο ίδιο επίπεδο, ίσως και σε καλύτερο.

Το ματς της Πέμπτης για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε συγκέντρωση και να βγάλουμε στο παρκέ τις πραγματικές δυνατότητες μας. Είδαμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας και περιμένουμε το ματς της Πέμπτης''.

Ο κόουτς του Κολοσσού δήλωσε: " Ήρθαμε να παίξουμε, ξέροντας τι έχουμε να αντιμετωπίσαμε. Θέλαμε να δοκιμάσουμε πράγματα σ' άμυνα κι επίθεση για το παιχνίδι στη Ρόδο το Σάββατο με τον Ηλυσιακό. Θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί για μεγάλο διάστημα, δυστυχώς το κατάφεραμε μόνο στο ένα ημίχρονο. Δεν έχω παράπονο απ' τους παίκτες. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς να μείνεις στο πρώτο 20λεπτο.

Προετοιμαστήκαμε εν όψει Ηλυσιακού, θέλαμε να βάλουμε τον Χόπκινς, με τους Πάντιτς και Κακαρούδη το έχουμε καταφέρει σε υψηλό βαθμό, ενώ μας έλειπε άλλος ένας ψηλός, ο Νάντζφεϊ, αυτό παίζει ρόλο για εμάς. Δεν ξέρω αν καταφέραμε να προπονήσουμε τον Παναθηναϊκό εν όψει Ευρωλίγκα, πάντως, εμείς πιστεύω θα 'μαστε έτοιμοι για το ματς του Σαββάτου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK