Αμείλικτος Σφαιρόπουλος, έστειλε το μήνυμά του στον... Παπανικολάου

Ο νόμος του Σφαιρόπουλου ισχύει στον πάγκο του Ολυμπιακού και όποιος δεν τον ακολουθεί, τιμωρείται. Πιο ξεκάθαρο δεν θα μπορούσε να το κάνει ο Έλληνας κόουτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI

Τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι να μην τον τσιγκλίσεις. Άτεγκτος ο κόουτς του Ολυμπιακού, θέλει άπαντες ν' ακολουθούν και να εφαρμόζουν τους δικούς του κανόνες.

Ο Κώστας Παπανικολάου, με παραδείγματα όπως του Αγραβάνη, του Γκριν και του Μπιρτς, θα έπρεπε να το έχει καταλάβει. Γιατί η επιμονή του να διαμαρτύρεται και να μην σιωπά μπροστά στον Σφαιρόπουλου τού κόστισε την... αποβολή του από τον πάγκο και το πρόωρο ντους στ' αποδυτήρια.

Από τον Έλληνα προπονητή ζητήθηκε ένα σχόλιο στη συνέντευξη Τύπου και πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να είναι. " Έχω πει πολλές φορές ότι δεν θέλω κανένας να μιλάει για τη διαιτησία. Ασχέτως σφυγμών, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ. Θα το λέω μέχρι να φύγω και όποιος δεν το καταλαβαίνει θα έχει πρόβλημα ", αποκρίθηκε ο Σφαιρόπουλος.

Στο γενικότερο σχόλιό του για το ματς ανέφερε πως " μας λυπεί το γεγονός ότι δεν νικήσαμε. Το λέω γιατί στην τέταρτη περίοδο φύγαμε με 9 πόντους κι αν είχαμε καλύτερη αντίδραση στα τελευταία 5 λεπτά, θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε με το χρόνο, απλώς εκεί που ανέβασε ο Παναθηναϊκός την πίεσή του μέτρησε η κούραση των περιφερειακών γιατί παίζαμε με ψηλά σχήματα. Αν ήμασταν προσεκτικοί στην άμυνα, θα είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση", ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη φάση του ΜακΛιν στο φινάλε σημειώνοντας πως " ήταν γκολ-φάουλ που δεν δόθηκε".

Κατέληξε δε λέγοντας ότι " είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν παίζουμε όπως θέλουμε. Έχουμε να ξεπεράσουμε προβλήματα τραυματισμών και ανομοιογένειας, αλλά και την κούραση των οκτώ διεθνών που δεν είναι στην καλύτερη φόρμα τους. Αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον η εμφάνιση, αν και δεν ήταν αυτή που θέλαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK