"Αν ήμουν Πρέλεβιτς, θα ένιωθα προσβεβλημένος από τον κόσμο του ΠΑΟΚ"

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης ξεσπάθωσε! Ο έμπειρος γκαρντ και εκ των κορυφαίων παικτών του ΠΑΟΚ στην πορεία για την κατάκτηση της τρίτης θέσης αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμου από το "Παλατάκι" χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για εκείνους που έψαχναν δικαιολογίες όλη τη χρονιά ή πήγαν στο γήπεδο για εξωαγωνιστικούς λόγους.

"Αν ήμουν Πρέλεβιτς, θα ένιωθα προσβεβλημένος από τον κόσμο του ΠΑΟΚ"

Χαρακτηριστικά τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό FocusFM: " Αν ήμουν στην θέση του Μπάνε ίσως να ένιωθα προσβεβλημένος από τη συμπεριφορά του κόσμου. Μπορεί κανείς να βρει πολλές δικαιολογίες και λόγους για τους οποίους δεν έρχεται στο γήπεδο αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι ένας από αυτούς είναι πως δεν παλέψαμε και πως δεν φτάσαμε εκεί που μπορούσαμε.

Δεν θα απολογηθεί κανείς μας γιατί δεν είναι ο Πρέλεβιτς ή ο Μπάρλοου ή ο Λίβινγκστον. Είμαστε αυτοί που είμαστε και παλεύουμε! Ευχαριστώ αυτούς του λίγους που έρχονται συνειδητά στο γήπεδο και ξέρουν τι θα δουν. Δεν θέλουμε κανέναν που έρχεται για να κάνει φασαρίες μόνο σε παιχνίδια με τον Άρη ή τον Ολυμπιακό. Προτιμάμε οικογένειες και παιδιά. Όποιος έρχεται στο γήπεδο για άλλο λόγο, τότε να πάει στο ποδόσφαιρο".

Ο έμπειρος γκαρντ, αν και στα 38 του, δήλωσε ότι " νιώθω καλά. Υπάρχει η βιολογική και η αθλητική ηλικία. Βιολογικά μεγαλώνω, αλλά αθλητικά μπορώ ακόμα να δώσω πολλά".

Προφανώς και ο ΠΑΟΚ τον εμπνέει, τουλάχιστον αυτό προέκυψε από τα λεγόμενά του: " Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε μέλη αυτής της ομάδας. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για αυτήν την πορεία. Υπάρχει ένα επιτελείο που λύνει όλα τα εξωαγωνιστικά προβλήματα. Ο Πρέλεβιτς, ο Ζουρνατζίδης, ο Σταυρόπουλος. Όταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο λες καλημέρα το πρωί είναι ο Μπάνε Πρέλεβιτς καταλαβαίνεις για τι ομάδα μιλάμε. Φέτος είχαμε μεγάλη θέληση για διάκριση και νομίζω πως μέχρι ένα σημείο τα καταφέραμε. Υπάρχουν παιδιά που για να παίξουν στην ομάδα έριξαν το κασέ τους αλλά όχι την ποιότητά τους. Οι ξένοι μας, ο Κούπερ και ο Πέιν ήταν εκπληκτικοί και βοήθησαν σε πολλούς τομείς.

Μέσα από αυτές τις αντίξοες συνθήκες αυτή η ομάδα δημιουργεί προσδοκίες. Δεν ξέρω τι μπορεί να φέρει η επόμενη ημέρα, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν.Το μέλλον πάντως είναι ευοίωνο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK