Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από το Αιγάλεω
Η απόφαση των ανθρώπων του Πανελληνίου να μην επιτρέψει την είσοδο των φιλάθλων του Αιγάλεω στο κλειστό της Κυψέλης για το μεταξύ τους παιχνίδι προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του "σίτι" που εξέδωσαν ανακοίνωση λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.
Η απόφαση των ανθρώπων του Πανελληνίου να μην επιτρέψει την είσοδο των φιλάθλων του Αιγάλεω στο κλειστό της Κυψέλης για το μεταξύ τους παιχνίδι προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του “σίτι” που εξέδωσαν ανακοίνωση λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
“Η ΚΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ διαμαρτύρεται για τη συμπεριφορά της ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ απέναντι στους οπαδούς και στα μέλη του ΔΣ του ΑΙΓΑΛΕΩ που βρέθηκαν στο κλειστό της Κυψέλης το απόγευμα του Σαββάτου (10.11) για τον μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα.
Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, άνευ λόγου κι αιτίας, δεν επέτρεψε την είσοδο 200 φιλάθλων του ΑΙΓΑΛΕΩ στο γήπεδο, από τη στιγμή κατά την οποία οι φίλοι της ομάδας μας ουδέποτε έδωσαν δικαίωμα αμφισβήτησης της άψογης συμπεριφοράς τους. Μάλιστα η συμπαράστασή τους στην ομάδα έγινε σημείο αναφοράς στον Τύπο σε όλους τους αγώνες μας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, καθώς ποτέ δεν ξέφυγαν από τα αθλητικά πλαίσια.
Μέσα σ’ ένα γήπεδο που οι οπαδοί ήταν…μετρημένοι στα δάχτυλα, η ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ δεν επέτρεψε την είσοδο σε περίπου 200 άτομα.
Τέτοιες ενέργειες φέρνουν το άθλημα πολλά χρόνια πίσω κι ομολογουμένως δε βοηθούν στην πρόοδό του. Εμείς επιμένουμε ότι δεν πρόκειται ν’ αλλάξουμε απ’ αυτές τις “παλαιολιθικές” μεθόδους. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε τέτοιο κόσμο στο πλευρό μας και γνωρίζουμε ότι πάντα οι φίλαθλοι του ΑΙΓΑΛΕΩ θ’ αποτελούν τη δύναμη της ομάδας”.