Aνακοίνωση Μακεδονικού

Aνακοίνωση Μακεδονικού
Την τοποθέτησή της σχετικά με την καταγγελία του διαιτητή Χρήστου Τζάμου, αναφορικά με επίθεση που ισχυρίζεται πως δέχτηκε με την ολοκλήρωση του αγώνα του περασμένου Σαββάτου (7/2) στην Κοζάνη ανάμεσα στον Μακεδονικό και τον Αρη, κοινοποίησε σήμερα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Μακεδονικός.

Σε αυτήν αναφέρονται τα ακόλουθα:

" Η "ΚΑΕ Μακεδονικός" πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ, τα όσα ισχυρίζεται ο διαιτητής κ. Χρήστος Τζάμος, και τα οποία σύμφωνα με τις δηλώσεις του έλαβαν χώρα μία και πλέον ώρα μετά την λήξη του αγώνα με την "Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ" το Σάββατο 7-1-2004, μακριά από το γήπεδο στον δημόσιο δρόμο του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Παράλληλα όμως διαπιστώνει με έκπληξή και οργή, ότι πραγματοποιείται μία έμμεση προσπάθεια εμπλοκής της στο όλο συμβάν.

Κατόπιν τούτου η "ΚΑΕ Μακεδονικός" αισθάνεται την υποχρέωση να τονίσει, προς όλες τις κατευθύνσεις τα εξής:

1. Η αρμοδιότητα και η υποχρέωση της "Κ.Α.Ε" εξαντλήθηκε στην άψογη φιλοξενία όλων των παραγόντων του αγώνα και στην συμμετοχή της στην διατήρηση της τάξης εντός και εκτός του γηπέδου πριν, κατά την διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.

2. Παρά την δυσκολία της ομαλής διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα, λόγω της συνύπαρξης οπαδών και των δύο ομάδων, χάρη στις προσπάθειες της "ΚΑΕ Μακεδονικός", η οποία είναι πρωτοπόρα στην αντιμετώπιση της βίας, αλλά και της Αστυνομίας, ο αγώνας διεξήχθη και έληξε ομαλότατα αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια όλων των παραγόντων.

3.Το ίδιο συνέβη και μετά το τέλος του, με την ομαλή αποχώρηση τόσο της φιλοξενούμενης ομάδας και των οπαδών της, όσο και των διαιτητών του αγώνα.

4. Η "ΚΑΕ Μακεδονικός" σε κάθε δε περίπτωση καταδικάζει και θεωρεί απαράδεκτη κάθε πράξη βίας από οπουδήποτε και αν προέρχεται.

5.Τέλος το γεγονός ότι επιχειρείται έντεχνα να συνδεθεί η "ΚΑΕ Μακεδονικός" και τα πρόσωπα που την διοικούν, με το καταγγελλόμενο περιστατικό, είναι συκοφαντικά ψευδές, προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημία και δυσφήμηση τόσο στην Ανώνυμη Εταιρία όσο και στα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου και ως εκ τούτου είναι Ποινικά κολάσιμη και Αστικά αγώγιμη πράξη.

Κατόπιν των ανωτέρω και δεδομένου ότι η "ΚΑΕ Μακεδονικός", πάντοτε με συναίσθηση ευθύνης και σοβαρότητας αντιμετωπίζει κάθε θέμα που άπτεται της αξιοπρέπειάς της, Δηλώνει ότι επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός της και έναντι οποιουδήποτε τρίτου, ο οποίος με επιπολαιότητα ή σκοπιμότητα επιχειρεί την δυσφήμισή της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK