ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοινώθηκαν Γιασικεβίτσιους και Μπόγρης

H KAE Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Πέμπτη τόσο την ανανέωση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους όσο και τη μεταγραφή του πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Νέων Ανδρών Γιώργου Μπόγρη.

Ανακοινώθηκαν Γιασικεβίτσιους και Μπόγρης
Μιλώντας για την ανανέωση με το τριφύλλι, ο Λιθουανός σταρ είπε:
“Είμαι ευχαριστημένος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό, που θα είμαι με συμπαίκτες που έχουν γίνει φίλοι μου και τους προπονητές μου. Αλλά και με τους φίλους της ομάδας με τους οποίους υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση. Ήθελα να επιστρέψω, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα που καλύπτει το μοναδικό συνδυασμό που υπάρχει για μένα: Να έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι με εκπληκτικούς παίκτες και προπονητές, να παίζω μπροστά στους φίλους της ομάδας που είναι από τους πιο πιστούς φιλάθλους και να κατακτώ τρόπαια κάθε χρόνο, που για μένα παραμένει βασικός στόχος. Θα σας δω όλους τον Σεπτέμβριο!”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε: “Το πρώτο που νιώθω είναι ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ότι είναι μεγάλη υπόθεση να βρεθώ στο ίδιο παρκέ με παίκτες όπως αυτοί που έχει η ομάδα και να δουλέψω με τον κ. Ομπράντοβιτς και τους συνεργάτες του. Παράλληλα, είναι και μια μεγάλη ευκαιρία, την οποία θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ, μέσα από την καθημερινή δουλειά, που είναι μονόδρομος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την ευκαιρία που μου δίνουν. Ελπίζω να τους δικαιώσω. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω και την οικογένεια του Ηλυσιακού για τη στήριξη που μου έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK