Ανανέωσε για 8 χρόνια ο Χαραλαμπόπουλος στον Παναθηναϊκό

Νέο συμβόλαιο που τον κρατάει για... πάντα στον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ανανέωσε για 8 χρόνια ο Χαραλαμπόπουλος στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το... 2024 θα είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος!

Ο 19χρονος άσος υπέγραψε οκταετή ανανέωση της συνεργασίας του με τους "πράσινους" και ετοιμάζεται να γίνει ο επόμενος ηγέτης του συλλόγου.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας κ-18 το 2015 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με το "τριφύλλι" το 2012 και έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 15 ετών, στις 26 Νοεμβρίου του 2012, κόντρα στον Πανελευσινιακό στη Basket League.

Το συμβόλαιό του, πάντως, φέρεται να περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης για το NBA, σε περίπτωση που ο νεαρός άσος επιχειρήσει να κάνει το υπερατλαντικό βήμα, μέσω του draft. Παρ' όλα αυτά, εάν επιστρέψει στην Ευρώπη, τον πρώτο λόγο θα τον έχουν οι "πράσινοι".

Ο διεθνής φόργουορντ, στις πρώτες δηλώσεις του μετά από αυτήν την εξέλιξη, τόνισε: "Είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό για πολλά ακόμη χρόνια. Είναι από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Ευρώπης και αποτελεί τιμή για κάθε αθλητή να φορά αυτή τη φανέλα".

"Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για σκληρή δουλειά. Θα συνεχίσω να ακολουθώ πιστά τις οδηγίες των προπονητών μου ώστε να βελτιώνομαι συνεχώς και να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της".

Η ανακοίνωση

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για τα επόμενα οκτώ χρόνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νίκος Γιαννόπουλος: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, κάτι μεγάλο γεννιέται

News 24/7

24MEDIA NETWORK