Ανανέωσε για πέντε χρόνια ο Amare Stoudemire

Ανανέωσε για πέντε χρόνια ο Amare Stoudemire
Αποτελεί αναντικατάστατομέλος της ομάδας των Phoenix Suns. O Amare Stoudemireμετά την περσινή εξαιρετική χρονιά, όπου έδωσε τα διαπιστευτήρια του, ήταν θέμα χρόνου ν' ανανεώσει με τους "ήλιους".

Με το ποσό των 73 εκατ. δολαρίων η ομάδα της Αριζόνα προσέλκυσε τον 23χρονοπαίκτη για τα επόμενα πέντε χρόνια. Το ποσό που θα δαπανηθεί είναι το μεγαλύτερο δυνατό που μπορούσε να δοθεί σε νέα συμφωνία με παίκτη που "μετακόμισε" στα... σαλόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος απευθείας από το κολλέγιο.

"Οτι έχω πετύχει μέχρι στιγμής, είναι κάτι το οποίο ονειρευόμουν και είχα σχηματίσει στο μυσλό μου από τότε που ήμουν παιδί. Είχα αυτή την αποφασιστικότητα από τότε που ήμουν μικρός, όταν έπαιζα στις αλάνες μετά το σχολείο", τόνισε λίγο μετά ο Stoudemire. Το σίγουρο είναι ότι και φέτος οι "ήλιοι" θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο υψηλό επίπεδο, ελπίζοντας φυσικά να ολοκληρώσουν το περσινό... έργο το οποίο άφησαν στη μέση.

Να θυμίσουμε ότι ο 23χρονος σέντερ ήταν Νο 9 στα drafts του 2002, ενώ είχε κερδίσει τον τίτλο του rookie της χρονιάς, ξεπερνώντας τον Yao Ming των Houston Rockets. Πέρυσι είχε μ.ο. 26 πόντους, όντας "παίκτης-κλειδί" στην πορεία των Suns. Αναφερόμενος στη νέα χρονιά τόνισε: "Δούλεψα το παιχνίδι μου όλο το καλοκαίρι ώστε να προσπαθήσω να μας οδηγήσω στην κορυφή. Στόχος μου είναι να φέρω τον τίτλο του πρωταθλητή στο σπίτι, εδώ στο Phoenix. Το βασικό μου χαρακτηριστικό είναι ότι επικεντρώνομαι πάντα στους στόχους μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK