Ανασκευή δηλώσεων από Μίσσα και ατάκα με νόημα από Μπόγρη

Επιχείρησε να δικαιολογηθεί ο Κώστας Μίσσας για όσα είπε μετά την ήττα από τη Σλοβενία, υποστηρίζοντας πως αλλιώς λέγονται κάποια πράγματα και αλλιώς μεταφέρονται. Πώς απάντησε ο Μπόγρης στην ερώτηση για απαντήσεις από τους διεθνείς.

Ανασκευή δηλώσεων από Μίσσα και ατάκα με νόημα από Μπόγρη

Πώς αλήθεια θα μπορούσε να ερμηνευτεί διαφορετικά το " όταν τελειώσει το Ευρωμπάσκετ, θα πούμε πάρα πολλά πράγματα που τώρα δεν έχει λογική να πω" του Κώστα Μίσσα από τον τρόπο που ερμηνεύτηκε μετά την ήττα από τη Σλοβενία;

Ρητορικό το ερώτημα, αλλά όχι για όλους. Διότι τη Δευτέρα, μιλώντας εκ νέου στους εκπροσώπους του Τύπου, ο ομοσπονδιακός προπονητής είπε άλλα. Ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά πως " το είπα στη ροή του λόγου μου. Γράφτηκαν διάφορα σενάρια. Έχει διαφορά αυτό που λες με τον τόνο που το λες και σε σχέση με όταν το γράφεις. Ποτέ δεν πρόκειται να μιλήσω για παίκτες, αφού η ομάδα είναι πάνω από όλους. Όταν πάντως χάνει, υπεύθυνος είναι ο προπονητής".

Από τους διεθνείς τοποθετήθηκε ο Γιώργος Μπόγρης. Την αλήθεια την είπε λίγο ωμά, αλλά έτσι είναι η φύση του.

" Δεν είναι θέμα απαντήσεων, αλλά να βάλουμε τον κώλο μας κάτω και να δουλέψουμε, κυρίως στην άμυνα", ανέφερε και εξηγήθηκε για να μην παρεξηγηθεί κι αυτός όπως ο Κώστας Μίσσας: " Όλοι μιλούν για την επίθεση, αλλά η άμυνα είναι το DNA μας. Έχουμε τα κορμιά να κρατήσουμε τον αντίπαλο στους 60-65 πόντους και αν το κάνουμε αυτό έχουμε όλα τα φόντα για να πετύχουμε αυτό που μας αναλογεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK