Ανατριχίλα στο ΟΑΚΑ με το σύνθημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησαν με συγκινητικό σύνθημα τον Παύλο Γιαννακόπουλο, λίγη ώρα πριν ανέβουν οι παίκτες στα επίσημα για να αφήσει ο καθένας από ένα λουλούδι στη θέση του (VIDEOS).

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στιγμές σπάνιας συγκίνησης εκτυλίχθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ λίγα λεπτα πριν το πρώτο τζάμπολ για τον 3ο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, με την οικογένεια του Παναθηναϊκού να δείχνει με μοναδικό τρόπο το πόσο πολύ ήταν δεμένη με τον Παύλο Γιαννακόπουλο που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής.

Πρώτοι έθεσαν τον τόνοι οι οπαδοί στις κερκίδες που φώναξαν "Παύλο Θεέ για πάντα ανάμεσά μας, μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας", με το σύνθημα αυτό να προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Λίγα λεπτά μετά, ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του πήγαν και άφησαν ένα λουλούδι στη θέση που συνήθιζε να κάθεται ο Παύλος Γιαννακόπουλος και φίλησαν τη φωτογραφία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε ένδειξη πένθους -πιθανότατα- δεν βρίσκονται στο παρκέ σε αυτό το ματς οι τσιρλίντερς του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Πριν το πρώτο τζάμπολ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ιστορικού παράγοντα του Παναθηναϊκού ενώ αμέσως μετά ανοίχτηκε ένα πανό στην κεντρική εξέδρα που έγραφε: "Θα είσαι για πάντα ο Παύλος μας, Αθάνατος. Θα είμαστε για πάντα τα παιδιά σου Θύρα 13".

Ανατριχίλα στο ΟΑΚΑ με το σύνθημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK