Ανέλαβε την ευθύνη ο Έντνι

Την αποκλειστική ευθύνη για την ήττα από την Εφές Πίλσεν ανέλαβε ο Τάιους Έντνι. Ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού στάθηκε μοιραίος για την ομάδα του στην παράταση καθώς με αρκετά λάθη στα τελευταία λεπτά δεν μπόρεσε να οδηγήσει τους "ερυθρόλευκους" στη νίκη.

Ανέλαβε την ευθύνη ο Έντνι
Την αποκλειστική ευθύνη για την ήττα από την Εφές Πίλσεν ανέλαβε ο Τάιους Έντνι. Ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού στάθηκε μοιραίος για την ομάδα του στην παράταση καθώς με αρκετά λάθη στα τελευταία λεπτά δεν μπόρεσε να οδηγήσει τους « ερυθρόλευκους» στη νίκη.

Μιλώντας στο contra.gr ο Αμερικάνος μπασκετμπολίστας τόνισε πως « σταθήκαμε άτυχοι. Χαρακτηρίζομαι ως ο μοιραίος παίκτης της ομάδας μου. Κατανοώ το λάθος μου. Δεν χάσαμε το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια. Πρέπει να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι. Ο κόσμος ήταν απίστευτος για άλλη μια φορά. Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Στον επόμενο αγώνα με τον Μακεδονικό πρέπει να επιστρέψουμε γρήγορα στις επιτυχίες και τις νίκες».

Απογοητευμένος από την ήττα εμφανίστηκε και ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις, ωστόσο, στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Μακεδονικό. « Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Η Εφές έπαιξε καλύτερα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να ξεχάσουμε αυτήν την ήττα και να συγκεντρωθούμε ξανά στο πρωτάθλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λιθουανός γκαρντ.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο έτερος Αμερικάνος του Ολυμπιακού, Κουίνσι Λιουις, ο οποίος υπογράμμισε πως « είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτή η ήττα δεν θα μας επηρεάσει στη συνέχεια. Η Εφές έπαιξε πάρα πολύ καλά εν αντιθέσει με εμάς που δεν δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Δεν μιλάω για τους διαιτητές, αφού όλοι κάνουμε λάθη».

Στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης απέδωσε την ήττα ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος κάλεσε από την πλευρά του τους συμπαίκτες του να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα. « Αν ήμασταν συγκεντρωμένοι θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Τα ματς της Ευρωλίγκα είναι δύσκολα για τους νεαρούς παίκτες. Πρέπει να κοιτάξουμε τώρα το πρωτάθλημα», τόνισε ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK