“Άγγιξε” το double-double ο Αντετοκούνμπο, νίκη για Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εντυπωσίασε στο παρκέ, "άγγιξε" το double-double (25 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας των Ορλάντο Μάτζικ με 107-100. Στην παράταση η Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.
Αν και οι Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκαν να χάνουν ακόμη και με 16 πόντους από τους Ορλάντο Μάτζικ δεν το έβαλαν κάτω. Με έναν συγκλονιστικό Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και έναν απίθανο Κρις Μίντλετον κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω και να πάρουν στο φινάλε τη νίκη με 107-100.
Ο Έλληνας άσος έφτασε μια “ανάσα” από το double double, όμως το “έχασε” για ένα ριμπάουντ. Τελείωσε το ματς με 25 πόντους με 12/16 δίποντα, 1/1 βολή, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο, σε μία πληθωρική εμφάνιση, ενώ ο Μίντλετον πρόσθεσε άλλους 25 πόντους. Για τους Μάτζικ που γνώρισαν την 7η σερί ήττα τους, ο Ολαντίπο πέτυχε 18 πόντους.
Δύο ημέρες μετά την ήττα από τους Μπρούκλιν Νετς, η Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πήρε τη νίκη -αν και δύσκολα- κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς. Το ματς ήταν αρκετά αμφίρροπο και οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί ο Κέβιν Ντουράντ “μίλησε”, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 128-122.
Ο Αμερικανός σταρ τελείωσε το ματς με 44 πόντους, ενώ 30 πέτυχε ο Ουέστμπρουκ. Για τους Νικς που αγωνίστηκαν χωρίς τον Καρμέλο Άντονι, πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Γκάλογουεϊ με 21 πόντους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας
Ιντιάνα Πέισερς – Λος Άντζελες Κλίπερς 89-91
Φιλαδέφεια Σίξερς – Φοίνιξ Σανς 113-103
Τορόντο Ράπτορς – Ουάσινγκτον Γουίζαρντς 106-89
Μπρούκλιν Νετς – Μιάμι Χιτ 98-102
Νιου Γιορκ Νικς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 122-128(ΠΑ)
Μιλγουόκι Μπακς – Ορλάντο Μάτζικ 107-100
Πόρτλαντ Μπλέιζερς – Σακραμέντο Κινγκς 112-97
Λος Άντζελες Λέικερς – Ντάλας Μάβερικς 90-92