Αντάλλαξαν ευχές και δώρα...

Παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση, εργαζόμενοι και οι οικογένειες όλων των μελών της ΚΑΕ Ολυμπιακός συναντήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο ξενοδοχείο “Metropolitan” και αντάλλαξαν ευχές και δώρα λόγω των ημερών.

Αντάλλαξαν ευχές και δώρα...
Από τη Δευτέρα ξεκινά η εορταστική άδεια κι έτσι ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΑΕ και παρουσία του αντιπροέδρου κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου διοργανώθηκε το γιορταστικό γεύμα.

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σ’ όλους, μικρούς και μεγάλους, ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο Παναγιώτης Γιαννάκης ευχήθηκαν σ’ όλους υγεία, αλλά και επιτυχίες, προσωπικές και ομαδικές. Το δώρο της ΚΑΕ προς τους παίκτες της ομάδας (ένα GPS) είχε όπως τόνισε χαμογελώντας και ο Παναγιώτης Γιαννάκης και αλληγορική σημασία: "Καταλάβατε ότι είναι για να βρούμε το δρόμο για τους τίτλους".

Κάποιοι από τους παίκτες δεν πρόλαβαν τον ερχομό του Αϊ Βασίλη και έφυγαν νωρίτερα από τη γιορή γιατί έπρεπε να προλάβουν τις πτήσεις τους αφού ως τις 26 του μήνα έχουν ρεπό και οι περισσότεροι προτίμησαν να επισκεφτούν τα σπίτια τους.

Ο Λιν Γκριρ θα βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αμερική, οι Τεόντοσιτς, Μιλόσεβιτς και Έρτσεγκ στη Σερβία, ο Βούισιτς στην Κροατία, ο Χαλπερίν στο Ισραήλ και οι Έλληνες παίκτες διάλεξαν αρκετούς ξεχωριστούς προορισμούς για να περάσουν τις Άγιες Μέρες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Τζος Τσίλντρες δεν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ, αλλά η οικογένειά του ήρθε στην Ελλάδα. Δέκα από τα μέλη της οικογένειάς του είναι ήδη στη χώρα μας για να περάσουν τις γιορτές με τον Τζος.

Οι τρεις μικροί της ομάδας (Γιαννόπουλος, Σλούκας, Καραθανάσης) έχουν προπόνηση και το πρωί της Δευτέρας, ενώ την Παρασκευή το απόγευμα 26 του μήνα οι περισσότεροι παίκτες θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για τρέξιμο, ενώ κάποιοι άλλοι θα ακολουθήσουν το ίδιο πρόγραμμα το πρωί του Σαββάτου. Στις 27 Δεκεμβρίου το απόγευμα, άπαντες θα βρίσκονται στο ΣΕΦ για κανονική προπόνηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK