Αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις Μπαρτζώκας-Πεδουλάκης

Με τα καλύτερα λόγια ο ένας γα τον άλλον μίλησαν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Αργύρης Πεδουλάκης που τιμήθηκαν από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ).

Αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις Μπαρτζώκας-Πεδουλάκης

"Ευχαριστώ την οικογένεια των προπονητών, για την τιμή. Είναι πολύ σημαντική βράβευση. Το 2013, στη σκιά της απώλειας τριών πολύ σημαντικών ανθρώπων του μπάσκετ, υπήρχαν ενθαρρυντικά τρόπαια από Έλληνες προπονητές: ο Αργύρης (Πεδουλάκης -που επίσης βραβεύτηκε) και ο Φώτης (Κατσικάρης -επίσης τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας), αλλά και εμείς στον Ολυμπιακό. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο στους συνεργάτες μου, για την εξ ίσου συνεισφορά, για να μην πω ακόμα μεγαλύτερη από τη δική μου, σε αυτό που καταφέραμε. Εύχομαι να υπάρξουν τέτοιου είδους βραβεύσεις και στο μέλλον και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε", δήλωσε ο προπονητής του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, τόνισε: "Aποστολή και καθήκον μας είναι να πείσουμε την ελληνική κοινωνία ότι ο Ελληνας προπονητής είναι ισότιμος με τους υπόλοιπους μεγάλους προπονητές της Ευρώπης. Ο Γιώργος (Μπαρτζώκας) έκανε εξαιρετική δουλειά με τον Ολυμπιακό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK