Αντάρτης στον πάγκο των Καβαλίερς; Όντως συνέβη...

Οι Καβαλίερς προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής και περιμένουν τον επόμενο αντίπαλό τους. Μέχρι τότε καλούνται να λύσουν το εσωτερικό ζήτημα που προέκυψε με τον παίκτη που αρνήθηκε να μπει στη θέση του Λεμπρόν!

Cleveland Cavaliers guard Rodney Hood (1) and Cleveland Cavaliers forward LeBron James (23) in the second half of an NBA basketball game Wednesday, March 7, 2018, in Denver. The Cavaliers won 113-108. (AP Photo/David Zalubowski)
Ρόντνι Χουντ Λεμπρόν Τζέιμς AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Πιστεύεις ότι στους Καβαλίερς η κατάσταση είναι ονειρική μετά το επιβλητικό 128-93 στο Κλίβελαντ και 4-0 στη σειρά με τους Ράπτορς; Γελιέσαι.

Η συμπεριφορά του Ρόντνι Χουντ έφερε αναστάτωση στ' αποδυτήρια των Καβς και είναι πολύ πιθανό ο 25χρονος γκαρντ-φόργουορντ να τεθεί εκτός ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Τι ακριβώς συνέβη; Αρνήθηκε, όταν κλήθηκε από τον κόους Λου, να μπει στη θέση του Λεμπρόν Τζέιμς, θεωρώντας υποτιμητικό γι' αυτόν να χρησιμοποιηθεί τη στιγμή που όλα είχαν κριθεί. Αρνήθηκε να μπει ο παίκτης που είχε στη σειρά 2 πόντους με 1/9 σουτ;

Αν αυτό δεν λέγεται βεντετισμός, τότε πώς λέγεται;

Τώρα ο Χουντ θα υποστεί τις συνέπειες και φυσικά θα χάσει τη θέση του στους Καβαλίερς στο φινάλε της σεζόν - ό,τι κι αν έχει μεσολαβήσει ως τότε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK