Άντε να ξαναπείσουν τον Μπογκντάνοβιτς μετά απ' αυτές τις δηλώσεις...

Πιο ξενερωμένος με τους συμπαίκτες του στην Κροατία ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν. Δηλώσεις που δείχνουν διάθεση... απόσυρσης.

Russia's Andrey Zubkov drives to the basket as Croatia's Bojan Bogdanovic, right, tries to block him during their Eurobasket European Basketball Championship round of 16 match in Istanbul, Sunday, Sept. 10. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Russia's Andrey Zubkov drives to the basket as Croatia's Bojan Bogdanovic, right, tries to block him during their Eurobasket European Basketball Championship round of 16 match in Istanbul, Sunday, Sept. 10. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Έμενε στο παρκέ 32 λεπτά και είχε 22.5 πόντους με 55% στα τρίποντα και 4.8 ριμπάουντ ανά αγώνα. Ηγέτης κανονικός, χωρίς φανφάρες ή περιτυλίγματα ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς. Πόσο όμως θ' αντέχει να παλεύει μόνος του για το εθνόσημο;

Ο Σάριτς ήταν καλός στον όμιλο, αλλά στο πρώτο χιαστί τον άφησε ολομόναχο. Τον παράτησε στη μάχη και λιποψύχησε. Ούτε άλλος πάντως βγήκε μπροστά και το ξέσπασμα του Κροάτη γκαρντ-φόργουορντ είχε λογικές βάσεις. Το 101-78 από τη Ρωσία και ο πρόωρος αποκλεισμός στο Ευρωμπάσκετ ήταν μαχαιριά στην καρδιά του!

Πώς αντέδρασε; Με πολύ σκληρά λόγια για τους συμπαίκτες του. Σαν ν' άνοιξε το δρόμο της αποχώρησης... Εκτός κι αν πεισμώσει τόσο πολύ!

Διαβάστε και θα καταλάβετε: " Συγγνώμη από εκείνους που έρχονται και μας βλέπουν μετά από μια διοργάνωση που κάναμε τα ίδια. Δεν ξέρω τι ακριβώς να πω.

Κάθε χρόνο αποτυγχάνουμε με τον ίδιο τρόπο χάνοντας τέτοια ματς. Δεν είναι ζήτημα τακτικής, αλλά θέλησης και περηφάνιας. Προφανώς και μας λείπει. Είναι ανεπίτρεπτο ν' αφήνεις τον αντίπαλό σου να σκοράρει 100 πόντους χωρίς να κάνεις το μεγάλο λάθος.

Έρχομαι κάθε χρόνο στην Εθνική με την ελπίδα ότι κάτι θ' αλλάξει. Αναρωτιέμαι χρόνο με το χρόνο τι πηγαίνει στραβά. Οι δημοσιογράφοι μάς υποστηρίζουν περισσότερο απ' όσο αξίζουμε και μας μετατρέπουν σε παίκτες που δεν είμαστε. Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά είναι εμφανές πως δεν έχουμε την απαιτούμενη ποιότητα.

Ντρέπομαι που βρίσκομαι μπροστά στην κάμερα. Ακόμη κι χάνεις σουτ, πρέπει να δίνεις το 100% και εμείς δεν το κάνουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK