Αντετοκούνμπο: "Θα έχω κι άλλες ευκαιρίες για triple-double"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνισή του και δεν έδειξε να στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα που έχασε το triple-double για ένα ριμπάουντ.

Αντετοκούνμπο: "Θα έχω κι άλλες ευκαιρίες για triple-double"

Για το γεγονός ότι ήθελε μόλις ένα ριμπάουντ για να κάνει triple-double, είπε: "Πράγματι γνώριζα ότι θέλω ένα ακόμη ριμπάουντ, αλλά δεν πειράζει γιατί κάναμε φοβερό παιχνίδι. Στο τέλος της ημέρας, δεν μετρά το αν έκανα ένα triple double. Θα έχω πολλά παιχνίδια στην καριέρα μου για να τα καταφέρω ξανά" δήλωσε αρχικά και σχολίασε το γεγονός πως είχε μία ακόμη ευκαιρία, αλλά έχασε ένα ριμπάουντ από τον Σαμπάζ Μουχάμεντ: "Μάλλον δεν με συμπαθεί ο Σαμπάζ, κατέστρεψε την ιστορία", είπε.

Για τη συνύπαρξή του με τον Τζαμπάρι Πάρκερ, είπε: "Ο Τζαμπάρι είναι ο άνθρωπος μου, ξέρουμε ότι ο ένας έχει τον τρόπο να βρει τον άλλον και έχουμε εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Κάνουμε ήδη πολλά πράγματα και έρχονται ακόμη περισσότερα".

Για το νέο ρόλο του: "Δεν νιώθω κάποιου είδους πίεση. Δεν έχω πρόβλημα με το γεγονός πως με μαρκάρουν διαφορετικοί παίκτες. Απλώς κάνω το παιχνίδι μου. Ξέρω τι πρέπει να κάνω και στην άμυνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ασύλληπτος Αντετοκούνμπο

News 24/7

24MEDIA NETWORK