Αντετοκούνμπο: Τώρα και σε διαφήμιση (VIDEO)

Έμπνευση για τις διαφημιστικές εταιρείες αποτέλεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ ελληνικής εταιρείας με το σύνθημα "πίστεψέ το". Δείτε πως τα πήγε ο Έλληνας φόργουορντ στο νέο του εγχείρημα.

Αντετοκούνμπο: Τώρα και σε διαφήμιση (VIDEO)

To "Eurohoops.net" έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη... καλλιτεχνική απόπειρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ ελληνικής εταιρείας με το σύνθημα "πίστεψέ το", ως ο άνθρωπος που αποδεικνύει πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Στις πρώτες στιγμές του διαφημιστικού σποτ, ο Έλληνας φόργουορντ κάθεται στα αποδυτήρια και έχοντας μια μπάλα στα χέρια ρωτά: "Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι σπουδαίος; Είσαι σίγουρος ότι δεν μπορείς να νικήσεις το φόβο σου; Είσαι σίγουρος ότι έχεις προσπαθήσει αρκετά; Είσαι σίγουρος ότι αν πέσεις, δεν μπορείς να σηκωθείς;".

Στη συνέχεια, ενώ περπατά προς τον αγωνιστικό χώρο, λέει: "Είσαι σίγουρος ότι έχεις βρει τα όρια σου; Είσαι σίγουρος ότι δεν μπορείς να γράψεις ιστορία;", με την φωνή του Ντέιβιντ Στερν να τον καλεί να γίνει επίσημα μέλος του NBA, καθώς μπαίνει στο παρκέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK