Αντί για crash test ήταν σκέτο crash αυτό που έπαθε η Euroleague

Η υπερφόρτωση του συστήματος όταν άρχισε η παράλληλη κάλυψη των αγώνων της πρεμιέρας προκάλεσε τεράστια προβλήματα στους χρήστες και αναπόφευκτες αντιδράσεις.

Αντί για crash test ήταν σκέτο crash αυτό που έπαθε η Euroleague
Οι χρήστες της Euroleague TV δεν μπόρεσαν να δουν από την αρχή τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Οι ομάδες της Euroleague είναι λογικό να μην βρίσκονται ακόμη στο επίπεδο ετοιμότητας που θα ήθελαν. Είναι η πρώτη ημέρα της νέας σεζόν και ουδείς περίμενε κάτι άλλο απ' αυτό. Δικαιολογούνται ωστόσο οι διαχειριστές της πλατφόρμας που δεν είχαν ελλείψεις σε έμψυχο δυναμικό κατά τη διάρκεια της προεργασίας για την έναρξη της νέας σεζόν;

Δεν είναι η πρώτη, ούτε προφανώς η τελευταία, φορά που το live σύστημα στην ιστοσελίδα της λίγκας δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αυξημένης ζήτησης και της παράλληλης κάλυψης των αγώνων. Αντί οι χρήστες της πλατφόρμας να έχουν στις οθόνες του εικόνα από το ΟΑΚΑ και τα λοιπά γήπεδα που φιλοξενούσαν τα παιχνίδια της πρεμιέρας στη διοργάνωση ή έστω να παρακολουθούν την εξέλιξή τους από τη στατιστική υπηρεσία, έπεφταν πάνω είτε σε μια συγγνώμη διότι "αντιμετωπίζουμε τεχνικά προβλήματα" είτε σε "error 504 backend fetch failed'" γραμμένο σε λευκό φόντο.

Σταδιακά και πολύ καθυστερημένα το πρόβλημα αποκαταστάθηκε σε μεγάλο βαθμό και οι συνδέσεις επανήλθαν στην κανονικότητα, μα το κοινό είχε ήδη δυσανασχετήσει από το κρασάρισμα, μην έχοντας τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την τροπή των παιχνιδιών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK