Αντί για NBA, Smackdown στο Wizards - Warriors!

Γκριν και Μπιλ όχι μόνο πιάστηκαν στα χέρια, αλλά... κυλίστηκαν στο παρκέ κατά τη διάρκεια του αγώνα Wizards - Warriors, με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δυο! Απίθανη ανατροπή για την ομάδα των Golden State (VIDEOS).

Αντί για NBA, Smackdown στο Wizards - Warriors!

Όλοι περίμεναν ένα χορταστικό παιχνίδι γεμάτο εντυπωσιακές φάσεις, δυνατές μονομαχίες και φυσικά τους Wizards να... κοντράρουν στα ίσια τους Warriors. Ε, λοιπόν είχαμε απ' όλα!

Οι "μαχητές" βρέθηκαν να χάνουν με 18 πόντους στην 3η περίοδο, όμως εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Μπιλ και την... ασταμάτητη επίθεση τους όχι μόνο γύρισαν το ματς, αλλά κέρδισαν με 120-117!

Το παιχνίδι πάντως σημαδεύτηκε από το σοβαρό επεισόδιο που είχαν στο τέλος του 2ου δωδεκαλέπτου οι Μπράντλεϊ Μπιλ και Ντρέιμοντ Γκριν. Σε μία διεκδίκηση της μπάλας και ενώ η φάση είχε αλλάξει, ο πρώτος χτύπησε το δεύτερο στον λαιμό και αντί για NBA, καταλήξαμε να έχουμε... Smackdown!

Οι δυο τους έγιναν ένα κουβάρι, με μερίδα παικτών να προσπαθούν να τους χωρίσουν πέφτοντας από πάνω! Αρκετή ώρα αργότερα κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με έναν οπαδό των Warriors να δείχνει το... μεσαίο δάχτυλο στον Μπιλ, κατά την έξοδο του, ο οποίος έβαλε τα γέλια!

Δείτε το επεισοδιακό σκηνικό:

News 24/7

24MEDIA NETWORK