Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: "Λύγισε" η Φενέρ

Η Καρσίγιακα επικράτησε με 86-81 της Φενέρμπαχτσε εντός έδρας και υποχρέωσε την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην έκτη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα. Η Κουμπάν "ίδρωσε", αλλά επέστρεψε στις νίκες.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: "Λύγισε" η Φενέρ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Καρσίγιακα - Φενέρμπαχτσε 86-81

Την έκτη της ήττα στο τουρκικό πρωτάθλημα γνώρισε η Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ηττήθηκε εκτός έδρας από την Καρσίγιακα με 86-81 σε ένα ματς που "έχασε" και με τραυματισμό τον Γιαν Βέσελι. Ο Μπόμπι Ντίξον ξεχώρισε με 18 πόντους, ενώ ο Κώστας Σλούκας που ένιωθε ενοχλήσει στο αριστερό πόδι δεν κατάφερε να βοηθήσει τη Φενέρ.

Κουμπάν - Κάλεφ 71-67

Λίγες ημέρες μετά την ήττα της στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, η Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα επέστρεψε στις νίκες κότνρα στην Κάλεφ με 71-67. Όπως δείχνει και το τελικό σκορ, το ματς μόνο εύκολο δεν ήταν για την Λοκομοτίβ. Είχε όμως σε καλή ημέρα τους Κλαβέρ (14 πόντοι) και Μπρόεκχοφ (14 πόντοι), οι οποίοι τη βοήθησαν να φτάσει σε μια πολύτιμη νίκη.

Μπασκόνια - Μάλαγα 56-83

Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Μάλαγα, ταπεινώνοντας την Μπασκόνια μέσα στο "σπίτι" της με 83-56. Ο Τόμας έκανε ότι ήθελε στο παρκέ, τελειώνοντας το ματς με 24 πόντους, την ώρα που ο Γιάννης Μπουρούσης έμεινε στους μηδέν για τη Μπασκόνια για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν (17', 0/2 σουτ, 4ριμπ., 2ασ.). Με αυτή τη νίκη η Μάλγα ανέβηκε στην έβδομη θέση με 12-12 ρεκόρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK