Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ξέσπασε η Εφές

Διαβάστε τι έκαναν στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκό στον όμιλο του Top16 της Ευρωλίγκας.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ξέσπασε η Εφές

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Top16 της Ευρωλίγκας και τα αποτελέσματά τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Εφές: Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς άφησε πίσω τη νέα ήττα στην Ευρωλίγκα και χωρίς να ιδρώσει επικράτησε 94-69 της Μπουγιουκτσεμέτζε στην Πόλη. Ο Άλεξ Τάιους με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν ο πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ, ενώ οι ακόμη τρεις παίκτες (Ντάνστον, Σάριτς, Κορκμάζ) είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Ερτέλ από την πλευρά του έδωσε 10 ασίστ! Με τη νίκη της αυτή η Εφές έμεινε παρέα με τη Φενέρμπαχτσε στην κορυφή της κατάταξης.

Ερυθρός Αστέρας: Χάρη στο νταμπλ-νταμπλ του Κουίνσι Μίλερ (18 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και τους 17 του Μάικ Τσίρμπες η ομάδα του Ράντονιτς έφυγε με το 95-74 από το Ζάγκρεμπ. Ο Αστέρας είχε 67% στα δίποντα και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Τσιμπόνα, φτάνοντας το 19-6 στην Αδριατική Λίγκα, δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Τσεντεβίτα: Η χρονιά εξακολουθεί να μην πηγαίνει καλά για την ομάδα του Μρσιτς, κάτι που επιβεβαίωσε το 82-61 από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι για την 24 αγωνιστική στην Αδριατική Λίγκα. Ουδείς διασώθηκε από το "ναυάγιο", αφού ακόμη και ο Μίρο Μπίλαν χρειάστηκε 7/10 βολές για να φτάσει τους 13 πόντους, ενώ ο Τζέικομπ Πούλεν είχε 10 με 1/5 τρίποντα και μόλις 2 ασίστ. Πλέον η Τσεντεβίτα έπεσε στην τρίτη θέση.

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Ξέσπασε η Εφές

Λοκομοτίβ Κουμπάν: Με το δίδυμο Ράντολφ-Ντιλέινι ασταμάτητο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε μεγάλη εμφάνιση στη Μόσχα και νίκησε 94-88 την ΤΣΣΚΑ. Ο Αμερικάνος φόργουορντ είχε 28 πόντους (με 6/9 δίποντα, 5/6 τρίποντα, 11/15 βολές), 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο συμπατριώτης του πλέι μέικερ τέλειωσε το ματς με 17 πόντους. Σπουδαία ήταν και η δουλειά του Αυστραλού Μπρόκχφ, αφού είχε 5/7 έξω από τα 6μ75 στο συνολικό 15/32 της "Λόκο". Με το διπλό στην πρωτεύουσα το σύνολο από το Κράσνονταρ μπήκε στην τετράδα της Λίγκας Ανατολικών Χωρών. Με 56 πόντους από Ντε Κολό (30) και Τεόντοσιτς (26) το σύνολο του Ιτούδη δεν άντεξε στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Μάλαγα: Δύσκολες στιγμές για τη ομάδα του Τζοάν Πλάθα, η οποία μετά το 90-79 από τη Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη στο "Μαρτίν Καρπένα" βρέθηκε εκτός της πρώτης οκτάδας της ACB. Η Ουνικάχα δέχθηκε επιμέρους 21-10 στη δεύτερη περίοδο και έκτοτε δεν μπόρεσε ν' αντιδράσει με συνέπεια. Η Μούρθια είχε 46% από το τρίποντο (11/24) και κυριάρχησε σε στους επιμέρους τομείς (ριμπάουντ, ασίστ, χωρίς να πληρώσει τις 12 χαμένες βολές. Μόνο ο Τζάκσον διασώθηκε από τους γηπεδούχους, με 16 πόντους, λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα.

Φενέρμπαχτσε: Άμεση ήταν η αντίδραση της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην ήττα της Πέμπτης από τον Παναθηναϊκό, αφού με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ από τον Έκπε Ούντοχ επιβλήθηκε 77-68 της Γαλατάσαραϊ στο ντέρμπι της τουρκικής λίγκας. Με τη νίκη αυτή όχι μόνο διατηρήθηκε στην κορυφή της κατάταξης, αλλά αύξησε στους δύο τη διαφορά της από την ομάδα του Αταμάν, εκ των ανταγωνιστριών της.

Νταρουσάφακα: Δεν είχε πρόβλημα η ομάδα του Οκτάι Μαχμούτι προκειμένου να φύγει με το διπλό από την Άγκυρα. Για το 84-71 βοήθησαν κυρίως οι 17 πόντοι του Σκότι Γουιλιμπέκιν με 5/10 τρίποντα, ενώ 11 πόντους είχε ο Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι. Με τη νίκη αυτή οι φιναλίστ του τουρκικού κυπέλλου διατηρήθηκαν στην τέταρτη θέση, ισόβαθμοι της Καρσίγιακα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK