Άντιτς: “Δύναμή μας η ενέργειά μας”
Για τη δυναμικότητα του Ολυμπιακού και την αισιοδοξία που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας ενόψει των αναμετρήσεων με τη Σιένα, μίλησε ο Πέρο Άντιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της Euroleague.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ:
“Είμαστε μια νεανική ομάδα με πολλή ενέργεια. Αυτή είναι η δύναμή μας. Μπορούμε να πιέσουμε τον αντίπαλο. Ο κόουτς μάς λέει τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου, αλλά δεν μπορούμε να τα πούμε, είναι μυστικό. Ατού του Ολυμπιακού είναι η χημεία. Μέχρι φέτος είχα ακούσει πως η ομάδα δεν είχε την κατάλληλη χημεία. Φέτος υπάρχει ένα καλό μείγμα έμπειρων και νέων παικτών που έχουν αναπτύξει καλή χημεία. Απολαμβάνουμε να παίζουμε μαζί και βοηθάμε ο ένας τον άλλο”.
Για τον ρόλο του Βασίλη Σπανούλη, είπε:
“Έχουμε συστήματα που βασίζονται στον Σπανούλη. Αυτό κάνει ευκολότερα τα πράγματα για μας. Τραβά πάνω τους παίκτες και μπορεί να μας πασάρει. Είναι στο χέρι μας να σκοράρουμε κι ελπίζω να το καταφέρνουμε”.
Για τους Άντερσεν, Λαβρίνοβιτς και Στόουνρουκ που θα αντιμετωπίσει στα παιχνίδια με τη Σιένα, σημείωσε:
“Είναι πολύ καλοί αμυντικοί παίκτες με πολλή εμπειρία. Υπάρχει πέρα από αυτούς και ο Ρες. Εμείς έχουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού και ο κόουτς προετοιμάζει πολύ καλά το παιχνίδι. Ξέρουμε τους αντίπαλους παίκτες, τους παρακολουθούμε κάθε χρόνο και ξέρουμε τι να περιμένουμε. Ο Άντερσεν και ο Λαβρίνοβιτς είναι πολύ καλοί επιθετικά, ενώ ο Στόουνρουκ είναι περισσότερο παίκτης ομάδας, σαν δεύτερος πλέι μέικερ. Δεν κοιτάζει τους πόντους, αλλά να βοηθά την ομάδα. Η Σιένα έχει καλή ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης”.