Απίστευτο: Φεύγει από την ΑΕΚ γιατί είναι vegan!

Η συνεργασία της μπασκετικής ΑΕΚ με τον Κλεάντονι Έρλι τελειώνει νωρίς, μόλις οκτώ ημέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, καθώς όπως αναφέρουν αμερικανικά Μέσα, η ελληνική ομάδα δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι ο Έρλι είναι vegan.

Απίστευτο: Φεύγει από την ΑΕΚ γιατί είναι vegan!

H ιστοσελίδα postingandtoasting.com έχει αναγάγει σε ζήτημα την ενδεχόμενη λύση της συνεργασίας μεταξύ ΑΕΚ και Έρλι, καθώς σύμφωνα με μερικά tweet του πρώην παίκτη των Knicks, η Ένωση δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι είναι vegan!

Τα "τιτιβίσματα" του Έρλι δεν υπάρχουν πλέον στα social media, καθώς έχουν σβηστεί ωστόσο η αμερικάνικη σελίδα τα κράτησε και εκεί ο μπασκετμπολίστας φέρεται να μιλάει μ' ένα διοικητικό στέλεχος της ΑΕΚ, αναφέροντάς του τα παράπονά του.

Ο Έρλι όπως θα δείτε και στους διαλόγους που ακολουθούν γράφει στον υπεύθυνο ότι κανείς δεν σέβεται το γεγονός ότι είναι χορτοφάγος και η συνέπεια αυτού είναι να έχει μείνει νηστικός, έχοντας χάσει τρία κιλά σε τρεις ημέρες!

Απίστευτο: Φεύγει από την ΑΕΚ γιατί είναι vegan!

Όταν Έρλι ενημερώνει την ΑΕΚ ότι πάει να βρει φαγητό γιατί δεν μπορεί να αποδώσει όντας νηστικός, τότε ο αρμόδιος του λέει να είναι στην ώρα του στην προπόνηση. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ξεκινάει όλο το στόρι με τον Αμερικανό να γράφει πως εκτιμά ό,τι έχει κάνει η ελληνική ομάδα για εκείνον, αλλά του δείχνει ότι περισσότερο νοιάζεται να είναι στην ώρα του στην προπόνηση παρά για το αν το σώμα του είναι σε καλή κατάσταση.

Απίστευτο: Φεύγει από την ΑΕΚ γιατί είναι vegan!

Στη συνέχεια ο Έρλι εκνευρισμένος γράφει: "Μόνο εκεί μπορώ να φάω. Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι δεν μπορώ να κάνω προπόνηση αν δεν τρώω σωστά; Αυτό εννοώ όταν λέω ότι πρέπει να συζητήσουμε ξανά, επειδή θέλετε να προπονηθώ και να παίξω, αλλά αν δεν φάω σωστά, δεν θα τα κάνω. Αισθάνομαι ότι δεν προσπαθείτε να συνεργαστείτε μαζί μου, αλλά απλώς μου δίνετε εντολές. Δεν λειτουργώ όμως έτσι και δεν θα δείξω έλλειψη σεβασμού, αλλά αισθάνομαι ότι δε με σέβεστε."

Απίστευτο: Φεύγει από την ΑΕΚ γιατί είναι vegan!

Έπειτα ο Αμερικανός παραπονιέται ότι το πρωινό περιείχε τέσσερις σαλάτες και οι τρεις απ' αυτές περιείχαν φέτα την οποία δεν τρώει! Τονίζει μάλιστα ότι ακολουθεί εδώ και τρεις μήνες αυτό το είδος διατροφής και νιώθει υπέροχα.

Απίστευτο: Φεύγει από την ΑΕΚ γιατί είναι vegan!

Στο τέλος ο Κλεάντονι Έρλι ξεσπά και ζητάει από την ΑΕΚ να λυθεί η συνεργασία τους γιατί νιώθει ότι κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει στις ανάγκες του. Ο Αμερικανός σημείωσε ότι πιθανόν να μην ταιριάζει με την ΑΕΚ και επειδή δεν θέλει προβλήματα, καλύτερα ο καθένας να ακολουθήσει το δικό του δρόμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK