Από Δεκέμβρη με τους Μάτζικ ο Γκραντ Χιλ

Την περσινή περίοδο ο Γκραντ Χιλ κατόρθωσε -επιτέλους- να παίξει μπάσκετ κάνοντας την καλύτερη χρονιά του με τους Ορλάντο Μάτζικ. Η ατυχία, ωστόσο, του χτύπησε εκ νέου την πόρτα λίγο πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

Από Δεκέμβρη με τους Μάτζικ ο Γκραντ Χιλ

Την περσινή περίοδο ο Γκραντ Χιλ κατόρθωσε -επιτέλους- να παίξει μπάσκετ κάνοντας την καλύτερη χρονιά του με τους Ορλάντο Μάτζικ. Η ατυχία, ωστόσο, του χτύπησε εκ νέου την πόρτα λίγο πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, αφού για περισσότερο από ένα μήνα (περίπου έξι εβδομάδες) θα αναγκαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Αιτία, ένα πρόβλημα με την κήλη του, για την οποία θα εισαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο χειρουργείο σε κλινική της Φιλαδέλφεια.

Ο έξι φορές All Star φάνηκε πάντως ενοχλημένος από τη διάσταση που πήρε η νέα περιπέτεια της υγείας του: " Έχει πλέονκαταντήσει ανέκδοτο να ασχολείστε μαζί μου κάθε φορά που φτερνίζομαι. Ξέρω πως δεν πρόκειται για ένα απλό φτέρνισμα, ωστόσο είναι κάτι που με ενοχλούσε για αρκετό διάστημα ".

Ο τεχνικός των "μάγων", Μπράιαν Χιλ, υπολόγιζε πολύ στην εμπειρία και τις ικανότητες του παίκτης του. Είναι, ωστόσο, υποχρεωμένος να συμβιβαστεί με την απουσία του μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. " Πρέπει να αγωνίζεσαι με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή σου. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τους τραυματισμούς ως δικαιολογίες είτε πρόκειται για τον Γκραντ Χιλ είτε για κάποιον άλλο ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK