Aπο τα παλιά...

Aπο τα παλιά...
Ενας Ολυμπιακός που θύμισε άλλες εποχές, εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του Κορυδαλλού την Κυριακή. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα μετά τα τελευταία γεγονότα, ξέσπασε και παίζοντας εκπληκτική άμυνα αλλά και έχοντας μεγάλο πλουραρισμό στην επίθεση, επικράτησε με 87-52 του Ηρακλείου. Κορυφαίος για τους "ερυθρόλευκους" ήταν ο Παναγιώτης Λιαδέλης με 15 πόντους ενώ για το Ηράκλειο, ο Λάτοβιτς με 10.

Aπό το πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους και πριν συμπληρωθούν δύο λεπτά αγώνα το σκορ ήταν 9-0. Με τον Λιαδέλη και τον Διαμαντόπουλο να φροντίζουν την επίθεση και στην άμυνα ο Μπάγκαριτς να έχει σκεπάσει τα καλάθια οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 15-2 αναγκάζοντας τον Μακράκη να καλέσει τάιμ άουτ. Οι κρητικοί πάντως αντέδρασαν και με το τέλος της περιόδου μείωσαν σε 22-15 .

Η αντεπίθεση του Ηρακλείου συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο όταν ο Παπαδάτος με τρίποντο μείωσε σε 22-18. Σε αυτό το σημείο μίλησε ο Μίλαν Τόμιτς ο οποίος με δύο συνεχόμενα τρίποντα και την βοήθεια του Διαμαντόπουλου η διαφορά ανέβηκε πάλι πάνω από τους δέκα πόντους (34-23). Ο Ολυμπιακός με το σύνθημα του αρχηγού είχε πάρει μπροστά με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει με 44-28 και η υπόθεση νίκη να έχει κλείσει οριστικά.

Ο ρυθμός του Ολυμπιακού συνεχίστηκε να είναι καλός και στο δεύτερο ημίχρονο και λίγο πριν λήξη η τρίτη περίοδος η διαφορά ανέβηκε για πρώτη φορά στους 20 πόντους (57-37) για να κλείσει το δεκάλεπτο με 62-39.

Η ροή του αγώνα δεν ήταν δυνατόν να ανατραπεί, στο τελευταίο δεκάλεπτο αφού το Ηράκλειο "μάτωνε" για να βάλει καλάθι, καθώς και ο Νταλρόν Τζόνσον έκανε πολύ γρήγορα πέντε φάουλ, ενώ ο Ολυμπιακός, χωρίς να εντυπωσιάζει, είχε σταθερές επιθετικές λύσεις. Ετσι, με τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα να ανεβάζουν γρήγορα τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα και να φτάνουν άνετα στη νίκη με 87-52 .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιούρακ 8, Χ.Χαρίσης 6, Γκόρενς 7, Καλαμπόκης 4, Διαμαντόπουλος 13, Γιαννουζάκος 3, Λιαδέλης 15, Τόμιτς 16, Σκλάβος 5, Κ.Χαρίσης, Μπάγκαριτς 5, Πρίντεζης 5

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Κ.Τζόνσον 7, Παπαδάτος 8, Ντ.Τζόνσον 6, Μπατής 2, Πέττας 5, Αγγελάκης 2, Τσιριγωτάκης 3, Βαρδαβάς, Μπάτσικ 9, Λάτοβιτς 10 .

News 24/7

24MEDIA NETWORK