Αποφασιστικότητα για την τρίτη θέση...

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν... ξεχάσει τις δύο φετινές ήττες από τον Αρη και δείχνουν αποφασισμένοι να πάρουν την τρίτη θέση του πρωταθλήματος "γονατίζοντας" τους "κίτρινους". Διαβάστε αναλυτικά.

Αποφασιστικότητα για την τρίτη θέση...

Αποφασισμένοι εμφανίζονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση της τρίτης θέσης... Το γεγονός μάλιστα πως φέτος ο "Δικέφαλος" έχασε δύο φορές από τον Αρη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τους έχει ενοχλήσει πολύ και στις τάξεις των καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ λένε πως εκείνα τα άσχημα αποτελέσματα είχαν "έρθει" λόγω... συγκυριών αφού εκείνο το διάστημα υπήρχε κούραση, η... ξαφνική αποχώρηση του Τζέι Αρ Μπρέμερ ενώ είχε προκύψει και ο τραυματισμός του Κώστα Κακαρούδη.

Καλαθοσφαιριστές των "ασπρόμαυρων" δείχνουν... πεισμωμένοι εν όψει των αγώνων με τον Αρη και γενικώς υπάρχει το κλίμα ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να "απαντήσει" στους "κίτρινους" για εκείνες τις ήττες. Οι παίκτες των "ασπρόμαυρων" ξέρουν πολύ καλά πως πάντα μετράει η τελευταία εντύπωση, δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση ο "Δικέφαλος" εξαιτίας του Αρη να τερματίσει τέταρτος στη βαθμολογία και γνωρίζουν πως ο κόσμος των "ασπρόμαυρων" δεν θα "χωνέψει" νέα... αποτυχία απέναντι στους "κίτρινους". Επιπλέον, είναι αυτονόητο πως η τρίτη θέση αποτελεί και ένα κίνητρο για την συμμετοχή στο Eurocup της νέας σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK