Αποκαλυπτικός Μπαρτζώκας για την παραίτησή του από τον Ολυμπιακό

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν αποκαλυπτικός για τα όσα τον οδήγησαν στην απόφαση να φύγει από τον Πειραιά.

Αποκαλυπτικός Μπαρτζώκας για την παραίτησή του από τον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην ελληνική τηλεόραση και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παραίτησή του από τον Ολυμπιακό, τα λάθη του, τον Σπανούλη και τον Ναβάρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του "Cosmote TV" και την εκπομπή "Pick 'n Roll".:

Για την παραίτηση του από τον Ολυμπιακό και το αν έπαιξε ρόλο στην απόφασή του η ήττα από τον ΠΑΟ και όσα έγιναν στο πάργκινγκ: "Επαιξαν και τα δύο πράγματα ρόλο, ειδικά όσα έγιναν στο πάρκινγκ".

Για το τι έκανε λάθος στον Ολυμπιακό: "Το τι έκανα λάθος είναι κάτι που το επεξεργάζομαι κάθε μέρα και για τον Ολυμπιακό και την Λοκομοτίβ και τη Μπαρτσελόνα. Χρειάζεται αυτογνωσία και αυτοκυριαρχία. Να είσαι ήρεμος όταν τα πράγματα είναι άσχημα. Με πολλή δουλειά σήμερα νομίζω ότι το ελέγχω".

Για τα ξεσπάσματα του, εξήγησε: "Εχω λίγο συναισθηματική προσέγγιση των πραγμάτων και αυτό μου κάνει και κακό".

Για τη σχέση με τον Σπανούλη, αποκάλυψε: "Τον Βασίλη τον αγαπώ. Προέρχομαι από το Μαρούσι ήταν παιδάκι όταν ήρθε εκεί, είχε όλη την εξέλιξη που περίμενα και έκανε ακόμα περισσότερα πράγματα. Η διαχείριση ενός τέτοιου παίκτη με τέτοια αξία και τέτοιο εγωισμό είναι πάντα δύσκολη σε κάθε άθλημα. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι κερδίσαμε μαζί μόνο μια Ευρωλίγκα και ένα διηπειρωτικό τρόπαιο και όχι ένα πρωτάθλημα. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο".

Για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο είπε: "Είναι διαφορετικός χαρακτήρας από τον Σπανούλη. Δεν ακούγεται τόσο πολύ στα αποδυτήρια όσο αυτός. Ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί του, είναι ένας εκπληκτικός παίκτης, πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας και θρύλος της Μπαρτσελόνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK