ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δεν θα μηδενιστεί ο Άρης!

Στοιχεία "φωτιά" για τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια του Αλεξανδρείου περιλαμβάνει ο φάκελος του αθλητικού δικαστή που θα επιληφθεί της υπόθεσης του ντέρμπι Άρη- ΠΑΟΚ. Διαβάστε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Contra.gr γιατί ο αθλητικός δικαστής δεν θα προχωρήσει στην κατακύρωση του αγώνα υπέρ του ΠΑΟΚ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δεν θα μηδενιστεί ο Άρης!
INTIME SPORTS

Σημαντικά στοιχεία για τα όσα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια του "Nick Galis Hall", περιλαμβάνει ο φάκελος του αθλητικού δικαστή που θα επιληφθεί της υπόθεσης του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ. Στοιχεία που ανατρέπουν ριζικά την εικόνα και οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι ο αθλητικός δικαστής πολύ δύσκολα θα προχωρήσει στον μηδενισμό του Άρη και στην κατακύρωση του αγώνα υπέρ του ΠΑΟΚ!

Βεβαίως, ο αθλητικός δικαστής είναι ένα ανεξάρτητο όργανο που λαμβάνει τις αποφάσεις του με βάση τους κανονισμούς και το πειθαρχικό δίκαιο αλλά γίνεται αντιληπτό ότι στην προκειμένη περίπτωση, ο φάκελος που έχει στα χέρια του λέει άλλα πράγματα σε σχέση με τα όσα αναφέρονται από τον διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλο στο φύλλο αγώνα! Πολλά από αυτά τα στοιχεία έχουν ήδη αναφερθεί με τη μορφή ρεπορτάζ, σε άρθρο του Δημήτρη Καρύδα στο Contra.gr, αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότερα που προέκυψαν στη διαδρομή!

Το Contra.gr έχει όλα τα στοιχεία και δεσμεύεται ότι ανεξάρτητα της απόφασης του αθλητικού δικαστή θα τα εμφανίσει όλα, στον σωστό χρόνο και μετά την εκδίκαση της υπόθεσης και της ανακοίνωσης του αθλητικού δικαστή. Απλά και μόνο αναφέρουμε αυτή τη στιγμή, ότι καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξουν στην υπόθεση, οι εκθέσεις της αστυνομίας και του εκπροσώπου της ΔΕΑΒ που ανατρέπουν πολλά από τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ιδού η κορδέλα

Με video που έδωσε στη δημοσιότητα, η ΚΑΕ Αρης επιχειρεί να καταδείξει ότι η κορδέλα που χτύπησε το διαιτητή Αναστόπουλο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που δεν τελείωσε ποτέ ήταν ανοιχτή και όχι κλειστή.

Διαβάστε ακόμη:

Σ. Καραΐνδρος: Θέλουμε κι άλλους Αναστόπουλους

Τ. Μαγουλάς: Δεν θέλουμε Αναστόπουλους

Οριστική διακοπή στο Άρης-ΠΑΟΚ

Το φύλλο αγώνα στο Άρης-ΠΑΟΚ

24MEDIA NETWORK