Απόλλων Πάτρας - Αρης 65-73

O Άρης νίκησε 73-65 στην Πάτρα και κλείδωσε την τρίτη θέση μετά και την ήττα της ΑΕΚ. Πρώτος σκόρερ στο παιχνίδι ο ΜακΝίλ.

Απόλλων Πάτρας - Αρης 65-73

Έτσι κρίθηκε:

O Άρης με τους ΜακΝιλ, Ουότερς και Χάγκινς είχε εξ αρχής το πάνω χέρι στην Πάτρα, κρατώντας ένα ισχνό προβάδισμα στα πρώτα δύο δεκάλεπτα. Οι επιθετικές λύσεις που έδιναν οι τρεις, έφερναν την ομάδα του Πρίφτη σε... καλό φεγγάρι απέναντι στον Απόλλωνα που είχε σε εξαιρετική μέρα τον Σάντλερ, αλλά και τους Λαμπρόπουλο-Αργυρόπουλο που κρατούσαν τους γηπεδούχους μέσα στο ματς (28-35 το ημίχρονο).

Για τους... αδιάφορους, το ματς θα μπορούσε να θεωρηθεί... αδιάφορο, αφού κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο και στην τρίτη περίοδο με τον Άρη να κρατά το προβάδισμα το οποίο κυμαινόταν στο συν-πλην 7, όχι μόνο της επιθετικής σταθερότητάς του, αλλά και της μάχης στον "αέρα" με τον Κοέν να κερδίζει κατά κράτους τους αντιπάλους. Στην αντίπερα όχθη, ο Απόλλων είχε πλέον ακόμη ένα όπλο στη φαρέτρα, τον Γουντς, που με 13 πόντους πήρε τη σκυτάλη από τον Σάντλερ στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Άρης κράτησε το προβάδισμα και στην τελευταία περίοδο, ακόμα κι όταν ο Απόλλων πλησίασε απειλητικά. Τα καθοριστικά καλάθια στο τέλος και η ψυχραιμία των "κίτρινων" έφεραν το τελικό 73-65.

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 28-35, 44-51

Απόλλωνας Πατρών: Βεργίνης 11(2), Πάλμπλαντ, Μέιερ 11 (1), Σάντλερ 11 (1), Γουντς 13, Αργυρόπουλος 5(1), Τζαγουάρα, Κουζέλογλου, Λαμπρόπουλος 11

Άρης: Γουάιτ 3, Γουότερς 12 (1), Χάγκινς 14, Μούρτος 4, ΜακΝιλ 17, Ξανθόπουλος 6 (2), Πελεκάνος 4(1), Ζάρας 2, Κόεν 8, Σίμτσακ

Ο άνθρωπος του αγώνα:

Ο ΜακΝιλ τελείωσε το ματς με 17 πόντους, όντας ο πρώτος σκόρερ στο παρκέ.

Το φύλλο αγώνα:

Ο Άρης με τη νίκη του επί του Απόλλωνα Πατρών και την ήττα της ΑΕΚ στο Ρέθυμνο ουσιαστικά "κλείδωσε" την 3η θέση της κανονικής διάρκειας στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ, καθώς για να την χάσει θα πρέπει να κάνει τρεις ήττες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και η "Ένωση" τρεις νίκες.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK