ΜΠΑΣΚΕΤ

Απολογήθηκε ο Γιασικεβίτσιους

Συγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του, κατά την επιστροφή της εθνικής Λιθουανίας από το Πεκίνο, ζήτησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Απολογήθηκε ο Γιασικεβίτσιους

Με επίσημη δήλωση του ο πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού τόνισε: ” Λυπάμαι που δεν κατάφερα να ελέγξω τα συναισθήματά μου και δημιουργήθηκε αυτό το επεισόδιο με τη δημοσιογράφο. Δεν είχα σκοπό να επιτεθώ σε κανέναν και λυπάμαι που η πράξη μου χαρακτηρίστηκε ως επίθεση ή προσβολή”.

Ο “Σάρας” αντέδρασε όταν μία φωτογράφος απαθανάτησε τη νέα του σύντροφο, χωρίς όμως να καταφέρει να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Την ίδια ώρα η “πράσινη” ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα διαρκείας: “Λόγω της διεξαγωγής της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στο Ολυμπιακό Στάδιο, την Κυριακή 31 Αυγούστου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Superleague, θα υπάρξει αλλαγή στην ώρα λειτουργίας των εκδοτηρίων των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Τα εκδοτήρια στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, θα λειτουργήσουν από τις 11π.μ. ως τις 4μ.μ. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 της Λεωφόρου (11π.μ.-7μ.μ.)”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ