Απών ο Blatche από την προετοιμασία των Wizards

Απών ο Blatche από την προετοιμασία των Wizards

Απών από την προετοιμασία των Washington Wizards θα είναι ο Andray Blatche, έπειτα την περιπέτεια που πέρασε τις τελευταίες μέρες, όταν δυο νεαροί που επέβαιναν σε αμάξι, πυροβόλησαν τον παίκτη στο στήθος.

Ο Blatche, υποβασταζόμενος από τους συμπαίκτες του έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο MCI την Τετάρτη, τρεις μέρες μετά το συμβάν. “Είναι κρίμα που έγινε αυτό το άσχημο γεγονός, αλλά το σίγουρο είναι ότι έμαθα” τόνισε ο ίδιος.

Ο 19χρονος φόργουορντ καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού, όταν ένα δεύτερο αμάξι με δυο νεαρά άτομα μέσα τον πλησίασε και τον πυροβόλησαν στο στήθος. “Είναι πολύ τρομακτικό. Ευτυχώς που η σφαίρα δεν ακούμπησε κάποια ζωτικά όργανα του Blatche” δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Ernie Grunfield και πρόσθεσε: “Βρισκόταν σε λάθος μέρος σε ακατάλληλη ώρα. Σίγουρα θα μάθει πολλά από αυτό το συμβάν”.

Ωστόσο, ο Blatche μετά το εξιτήριο που θα πάρει την Πέμπτη, θα απέχει από τις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της ομάδας του, ούτως ώστε να αποθεραπευτείπλήρως και να επιστρέψει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

“Δεν θα λάβει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας. Θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και στην συνέχεια θα δούμε πως πάει. Εξαρτάται από εκείνον πότε ευελπιστεί να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους” είπε προς τους εκπροσώπους του τύπου ο πρόεδρος της ομάδας, Grunfield.

Από την άλλη, ο Blatche είπε: “Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία επιστροφής μου στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος να επιστρέψω. Είμαι ανυπόμονος να ξαναμπώ στα παρκέ και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK