Aπορρίφθηκε η ένσταση της Μπαρτσελόνα
Η Παρτιζάν είναι και με τη βούλα νικήτρια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που έγινε στο Βελιγράδι την προηγούμενη εβδομάδα.
Η ένσταση που είχαν καταθέσει οι Καταλανοί για την τελευταία φάση του αγώνα (με το ρολόι να δείχνει μηδέν, ο Ρόμπερτς έδιωξε την μπάλα πάνω από τη στεφάνη σε σουτ του Μάικλ)
απορρίφθηκε από την πειθαρχική επιτροπή η οποία σημείωσε ότι δεν είναι σε θέση να κρίνει μια οριστική απόφαση των διαιτητών από τη στιγμή που δεν παραβιάστηκε κάποιος κανονισμός.
Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει ότι το τηλεοπτικό ριπλέι αποδεικνύει ότι η μπάλα δεν θα κατέληγε στο καλάθι της Παρτιζάν ακόμα και αν ο Ρόμπερτς δεν έκανε την παρέμβαση.
Επιπλέον η πειθαρχική επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειαζόταν να γίνει η χρήση του βίντεο ενώ συμπληρώνει ότι οι προπονητές των δύο ομάδων δεν θα έπρεπε να έχουν πρόσβαση στο ριπλέι την ώρα που οι διαιτητές το παρατηρούσαν για να κρίνουν.