ΜΠΑΣΚΕΤ

Αρέσει ο Πρίφτης

Ο νεαρός τεχνικός αρέσει στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίου όμως έχουν κι άλλους προπονητές στο μυαλό τους.

Αρέσει ο Πρίφτης

Το σαφάρι για τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει. Είχαμε αναφέρει πως στον ΠΑΟΚ έχουν στο μυαλό τους τον Δημήτρη Πρίφτη και ήδη έχει ακουστεί στους κόλπους της ομάδας το όνομα του (σ.σ. να σημειώσουμε πάντως πως στον “Δικέφαλο” επισήμως λένε πως δεν έχει γίνει σε κανέναν κρούση). Ο τελευταίος βρίσκει υποστηρικτές στον “Δικέφαλο” (η πλευρά του εν λόγω τεχνικού είναι ενήμερη πως είναι για τα καλά στα υπ’ όψιν) και θεωρείται ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Μαρκόπουλο.

“Παίζει” το όνομα του Φώτη Τακιανού (στον ΠΑΟΚ ωστόσο διίστανται οι απόψεις γι’ αυτόν καθώς για κάποιους στον ΠΑΟΚ τίθεται θέμα εμπειρίας στην περίπτωσή του), αυτό του Θανάση Σκουρτόπουλου συζητήθηκε, αλλά στον ΠΑΟΚ λένε πως δεν φαίνεται πως απασχολήσει (τουλάχιστον αυτό αναφέρεται τώρα).

Για ξένο προπονητη ο ΠΑΟΚ μάλλον δεν έχει περιθώριο να κινηθεί (λόγω εξόδων) και ο Νέναντ Μάρκοβιτς είναι ακριβός, ενώ στον “Δικέφαλο” ισχυρίζονται πως μάλλον δεν πρόκειται να απασχολήσει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής (για κάποιους άλλους στον “Δικέφαλο” λέγεται πως ίσως μπει στην λίστα εάν δεν συνεχίσει στον Αρη). Το θέμα του νέου κόουτς ίσως δεν τελειώσει άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK