Αρης-ΠΑΟΚ από την αρχή και τυπικά

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΟΚ που ζητούσε να μην επαναληφθεί ο αγώνας με τον Αρη και έτσι το ματς θα γίνει κανονικά.

Αρης-ΠΑΟΚ από την αρχή και τυπικά

Μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, αναμένεται να οριστεί το πότε θα γίνει ο αγώνας Αρης-ΠΑΟΚ από το ξεκίνημά του. Για την ώρα έχει αποφασιστεί αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από τον "Δικέφαλο" για την συγκεκριμένη απόφαση

Αναλυτικά η απόφαση:

Η σχετική απόφαση αναφέρει:

"Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 4/22-1-2015 απόφασή του, απορρίπτει την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ» κατά του ΕΣΑΚΕ. Δέχεται την πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του ΕΣΑΚΕ της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003». Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου στην υπέρ του Δημοσίου.

Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 5/22-1-2015 απόφασή του, απορρίπτει την αίτηση επανασυζήτησης – ανάκλησης της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ» με την οποία ζητείται η επανασυζήτηση – ανάκληση της υπ’ αριθμ. 96/28-11-2014 απόφασης του ΑΣΕΑΔ. Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου στην υπέρ του Δημοσίου".

Μέχρι την Παρασκευή η απόφαση

Πλέον αναμένεται να βγει η απόφαση για το πότε θα γίνει το παιχνίδι. Σύμφωνα με όσα λέγονται από τον ΕΣΑΚΕ, μέχρι στην Παρασκευή (23/1) λογικά θα οριστεί ο αγώνας Αρης-ΠΑΟΚ. Στη Λίγκα τονίζεται πως θα αποφασίσει η αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ για το Αρης-ΠΑΟΚ και αν το παιχνίδι αυτό που είναι για τον πρώτο γύρο τελικά γίνει πριν το ματς του δευτέρου γύρου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 31/1 στο "Παλατάκι". Εννοείται πως αν διεξαχθεί πρώτα το Αρης-ΠΑΟΚ (και όχι το ΠΑΟΚ-Αρης), η 2η αγωνιστική του δευτέρου γύρου αναγκαστικά θα πρέπει να "πάει" πίσω. Οπως και να έχει, σύντομα αναμένεται η απόφαση του ΕΣΑΚΕ για το τι θα συμβεί με το παιχνίδι του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο "αιωνίων".

Διαβάστε ακόμα:

Οριστική διακοπή στο Άρης-ΠΑΟΚ

Δεκτή η προσφυγή του Άρη από το ΑΣΕΑΔ

News 24/7

24MEDIA NETWORK