Αταμάν: "Πίστεψαν ότι θα χάσουμε με 30-40 πόντους..."

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν κεφάτος στη συνέντευξη Τύπου δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι είναι τιμή για την Γαλατάσαραϊ οι δύο νίκες επί του υποψήφιου για τον τίτλο της Eurolegue, Ολυμπιακού!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Το μπάσκετ είναι περίεργο παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο να βρούμε κίνητρο, δεν έχουμε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ξεκινήσαμε απαίσια, όλοι θα πίστεψαν ότι θα χάσουμε με 30-40 πόντους, όμως...

Στο δεύτερο δεκάλεπτο έβαλα τους αναπληρωματικούς κι εκείνοι μας έδωσαν ενέργεια και ώθηση", τόνισε αρχικά ο Τούρκος τεχνικός αναφερόμενος στο 80-71 της Γαλατά μέσα στο ΣΕΦ και συνέχισε λέγοντας: "Πρέπει να παίζουμε πιο επιθετικά. Δώσαμε 12 επιθετικά ριμπάουντ στον Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος. Είδα τους βασικούς να μην έχουν κίνητρο.

Στα αποδυτήρια είπαμε ότι είναι ένα ματς EuroLeague, έπρεπε να παλέψουμε με περισσότερο πάθος. Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλύτερες αποστάσεις και ήμασταν πιο τυχεροί, διότι βάλαμε τα τρίποντα την ώρα που ο Ολυμπιακός δεν ήταν αποτελεσματικός από την περιφέρεια.

Πήραμε τον έλεγχο και κάναμε την έκπληξη. Παίξαμε καλό μπάσκετ, ο Τάιους μας βοήθησε αντί του Πλάις. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη EuroLeague, εμείς δεν θα είμαστε στα playoffs, όμως τους κερδίσαμε φέτος δυο φορές και αυτό το απολαμβάνουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK