Atlanta Hawks: Θρήνος με Collier

Μία δυσάρεστη είδηση περίμενε τους Χοκς λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ. Ο Jason Collier άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 28 ετών, με την πιθανότερη αιτία θανάτου να είναι η ανακοπή καρδιάς, αφού ο αριστερόχειρας φόργουορντ απεβίωσε στον ύπνο του.

Atlanta Hawks: Θρήνος με Collier
Μία δυσάρεστη είδηση περίμενε τους Hawks λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ. Ο Jason Collier άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 28 ετών, με την πιθανότερη αιτία θανάτου να είναι η ανακοπή καρδιάς, αφού ο αριστερόχειρας φόργουορντ απεβίωσε στον ύπνο του.

"O Tζέισον και η οικογένειά του έχουν τον πρώτο λόγο στις προσευχές μας. Είχε μία υπέροχη οικογένεια, με την γυναίκα του την Κέιτι, την κόρη του, Ελεζαν και εξαιρετικούς γονείς. Υπήρξε φίλος με τους υπαλλήλους των Χοκς, με τους οποίους περνούσε πολύ ώρα και πάνω απ' όλα αφοσιωμένος συμπαίκτης σε αρκετούς παίκτες του ΝΒΑ για πέντε και πλέον χρόνια", ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου και γενικού διευθυντή των "γερακιών", Billy Knight.

Ο Jason Collier έπαιξε την περασμένη σεζόν στους Houston Rockets και είχε 5,6 πόντους και 2,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ο αποθανών είχε παίξει άλλον έναν χρόνο στην Αtlanta, ενώ τα τρία προηγούμενα χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στους Houston Rockets.

Ο Collier είχε φθάσει και σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, πριν από δύο χρόνια, αλλά τελικά η συμφωνία χάλασε και δεν ήρθε ποτέ στην πατρίδα μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK