Ατυχία με Ουίλκινσον

Ατυχία με Ουίλκινσον
Μετά την ατυχία με τον τραυματισμό του Μπρούερ, ο Αρης δέχθηκε νέο πλήγμα αυτή τη φορά με τον δεύτερο ξένο.

Ο Μάικλ Ουίλκινσον υπέστη κάταγμα κόπωσης και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα μείνει εκτός προπονήσεων περίπου ένα μήνα. Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι άνθρωποι του Αρη προσανατολίζονται στην απόκτηση προσωρινού αντικαταστάτη του, όπως έκαναν και στην περίπτωση του Μπρούερ.

Σε ότι έχει να κάνει, τώρα, με τη κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης, τόνισε: "Για τον ΑΡΗ, το φετινό πρωτάθλημα έχει ιδιαίτερη σημασία. Είναι η απαρχή μιας πορείας που στο τέλος της θα έχει και πάλι τον ΑΡΗ στην κορυφή του Ελληνικού μπάσκετ".

Ο Σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Ιωάννης Δαμιανίδης, επεσήμανε με την σειρά του: "Καθρέφτης όλων των ομάδων είναι το γήπεδο. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να υπάρχει υγεία. Στο χέρι μας είναι να είμαστε έτοιμοι και να εκμεταλλευτούμε το πρόγραμμα, όπως προέκυψε από την κλήρωση".

Τέλος, ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Ζούρος, δήλωσε: "Εύχομαι το καινούριο πρωτάθημα να είναι καλύτερο από το περσινό. Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για αγωνιστικά θέματα, καθώς καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Αυτό που εμείς θέλουμε σαν ΑΡΗΣ είναι να είμαστε δυνατοί στο τέλος της χρονιάς, εκεί οπού όλα κρίνονται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK