Αυστηρός έλεγχος, ειδική φυσούνα και αστυνομικές δυνάμεις

Τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύουν πριν και κατά τη διάρκεια του πέμπτου τελικού με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενημερώνοντας ότι η είσοδος στους κατόχους εισιτηρίων θα επιτρέπεται από τις 17:30 και μετά.

Αυστηρός έλεγχος, ειδική φυσούνα και αστυνομικές δυνάμεις

Μεταξύ άλλων έχει αποφασιστεί η φυσούνα να φτάνει μέχρι τον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο πάγκος του Ολυμπιακού θα προστατεύεται από αστυνομικές δυνάμεις.

Αναλυτικά:

- Για την είσοδό τους στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιήσουν τις Θύρες 3,7,9,11,14,15,25,27,29,40 και 46 καθώς επίσης και αυτές των VIP 1 και 2.

- Θα παραμείνουν κλειστές οι θέσεις των πτυσσόμενων τμημάτων 103β, 105β και 107β καθώς επίσης και οι οχτώ πρώτες σειρές στα διαζώματα 134β, 136β και 138β.

- Οι πόρτες θ' ανοίξουν στις 17.30

- Δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στις Θύρες εισόδου σε όποιον δεν διαθέτει εισιτήριο. Επίσης δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σε όσους φέρουν κράνος μοτοσυκλέτας.

- Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

- Θα χρησιμοποιηθεί ειδική φυσούνα εισόδου των αθλητών που θα φτάνει στον αγωνιστικό χώρο. Δεξιά κι αριστερά της φυσούνας θα έχει τοποθετηθεί ικανός αριθμός προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας. Πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται επίσης ικανός αριθμός αστυνομικών και ιδιωτικής ασφάλειας.

- Απαγορεύονται τα μεταλλικά αντικείμενα (κέρματα- αναπτήρες κτλ) και οι φέροντες θα τα παραδίδουν στην είσοδο κατά τη διάρκεια του ελέγχου.