Αυτά απαιτούν οι Κλίπερς για να δώσουν τον Γκρίφιν στη Βοστόνη

Πόσο "κοστολογούν" μια πιθανή ανταλλαγή του Μπλέικ Γκρίφιν οι Κλίπερς; Πολύ ακριβά, αν δούμε τι ζήτησαν από τους Σέλτικς για να τον παραχωρήσουν.

Αυτά απαιτούν οι Κλίπερς για να δώσουν τον Γκρίφιν στη Βοστόνη

Οι Σέλτικς θέλουν όσο τίποτα να χτυπήσουν τους Καβαλίερς στη μάχη για τα πρωτεία στην Ανατολή και κατόπιν το δαχτυλίδι. Για να συμβεί αυτό δύο δρόμοι υπάρχουν. Είτε να πορευτούν με το νυν καλοκουρδισμένο σχήμα και όπου τους βγάλει είτε ν' αποκτήσουν έναν elite player και αυτομάτως ν' αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας, παίρνοντας παράλληλα το ρίσκο της ανομοιογένειας.

Ο Ντάνι Έιντζ έχει το δεύτερο πλάνο στο μυαλό του, ευελπιστώντας πως δεν θα επηρεαστεί τόσο πολύ ο κορμός των Κελτών. Και γι' αυτό έχει βάλει στο στόχαστρο τον Μπλέικ Γκρίφιν, τον καλύτερο παίκτη των Κλίπερς (αρχισκόρερ, δεύτερος σε ασίστ, ριμπάουντ, κοψίματα και πρώτος κλέφτης).

Αν και στο ρόστερ υπάρχει ο Αλ Χόρφορντ, το αφεντικό των Σέλτικς πιστεύει ότι μπορούν να χωρέσουν στην ίδια 5άδα. Φυσικά σε αυτήν την περίπτωση ο 31χρονος Δομινικανός θα κληθεί να παίξει ως σέντερ.

Μέχρι να φτάσουμε βέβαια στα πιθανά σχήματα, θα πρέπει να πειστούν οι Κλίπερς. Οι οποίοι εκτός από μία επιλογή στον πρώτο γύρο του ντραφτ, τις οποίες έχουν με το τσουβάλι οι Βοστονέζοι, θέλουν είτε τον Έιβερι Μπράντλι είτε τον Τζάε Κράουντερ.

Θα μπορέσουν να τους αποχωριστούν οι Σέλτικς;

News 24/7

24MEDIA NETWORK